Waar moet ik op letten bij aanschaf van een 2e hands Xbox 360?

Ik wil graag een 2e hands Xbox 360 kopen en ik heb een mooie gevonden op marktplaats. Ik wil hem ophalen en dus ook even kijken of hij het goed doet. Waar moet ik zoal op letten? Kijken bij een spel of hij online kan enzo?

Link advertentie: http://www.marktplaats.nl/a/spelcomputers-en-games/spelcomputers-xbox-360/m648281802-mooie-witte-xbox-360-met-game-s.html

Toegevoegd na 6 minuten:
Hoe kan ik trouwens controleren of dit ook echt een Elite is? Staat dat erop?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De xbox360 uit de advertentie is een xbox360 arcade een uit de eerste xbox360 reeks. Een elite is het zelfd model maar dan zwart en met ingebouwde wifi. Ook staan de eerste reeks bekend om de rrod (red ring of death) gevolg van oververhitting. Als ik jou was zou ik kijken. Voor een xbox360 slim 250 GB. De 4 gb versie is voor een die hard gamer snel te weinig aangezien grote spellen zoals battlefield 3, call of duty black ops (1 en 2) updatt hebben van over de 1,5 gb en dan praat je alleen nog over 1 spel update. Vraag altijd of je de console mag uit proberen. Of hij de cd's goed leest. Er mag vooral geen rood lampje branden op de console bij de aan uot knop dit duit op een error is het systeem.

Ik heb deze xbox ook, als je er gewoon goed mee omgaat gaat dit model uit de eerste generatie jaren mee. zou gewoon goed moeten werken, t is een mooi prijsje voor een xbox met zoveel games. maar red ring of death is wel de dood van zo'n xbox, en de kans is gewoon wel aanwezig dat dit komt gezien deze xbox waarschijnlijk al wat jaren oud is. ik zou toch maar een nieuwe kopen, games kun je ook altijd nog via marktplaats voor een mooi prijsje kopen en daar is vaak niks mis mee veel succes met het zoeken van een goeie xbox!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100