Is het de moeite waard om nu een "oude" Wii te kopen?

Op 30 november wordt de nieuwe Wii U uitgebracht, en ik vraag me af of het zinnig is om nu een oud model te kopen. Lekker goedkoop en ik stel geen hoe eisen aan zo'n ding!
Dat de oude Wii geen HD heeft, en trager is, en al die extra functies van de Wii U is geen probleem voor mij, ik zoek gewoon een goedkope console met leuke spelletjes. Maar waar ik me zorgen over maak is of ik straks ondersteuning kan krijgen, of er spelletjes en accessoires beschikbaar blijven, enz.

Wie o wie weet meer hierover...?

Toegevoegd na 1 minuut:
Op de site van Nintendo-NL kon ik niets hierover vinden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor, kun je prima kopen. Er zullen niet veel spellen meer voor uitkomen denk ik, maar er zijn al genoeg spellen uitgebracht die nu stukken goedkoper worden. Ook op Marktplaats bijvoorbeeld. Toegevoegd na 2 minuten: Dus de oude spellenkun je blijven spelen, nieuwe spellen (voor de Wii U) kun je naar mijn weten niet spelen, maar er komen nog wel wat Wii spellen uit. Alle extras die nu te koop zijn kun je gebruiken, nieuwe accessoires die uitkomen waarschijnlijk niet.

Het voordeel is dat de oud Wii goedkoper is dan de nieuwe die gaat uitkomen.

jazeker is het de moeite waard er staan er zoveel op marktplaats en spellen controllers voor de Wii maar als u (of u kinderen) het toch niet wil zou ik maar eens nadenken over de playstation 3 move of x box kinect

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100