Ik heb een ps3 gekocht dus wil ik een nieuw account aan maken zegt hij er is een time out opgetreden terwijl ik een goeie connectie heb?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit probleem voorkomt wel eens bij iedereen. Dit probleem heb ik ook wel eens vaker op de PS3. Dit probleem kan aan Sony liggen, de servers kunnen er bijvoorbeeld uit liggen. Dan moet je een paar minuten/uren weer opnieuw proberen. Het kan zijn dat je internet niet goed genoeg is, maar jij zelf hebt wel het gevoel dat het gewoon goed is. Dit kan aan veel problemen liggen. Dan kan dit te maken hebben met routers, ISP enzo. Hier zelf heb ik echt geen verstand van. Je kan even op deze meerdere sites kijken. Als het probleem nog steeds niet is opgelost. http://manuals.playstation.net/document/nl/ps3/current/settings/connectwireless.html http://nl.playstation.com/ps3/support/network/detail/linked225467/item85935/Maak-de-juiste-instellingen-voor-je-internetverbinding/ http://www.ps3forum.nl/index.php?topic=1612.0 http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-Algemene-Discussie/Kan-geen-verbinding-maken-met-draadloos-internet/td-p/10325649

Het kan zijn dat de firewall of iets anders je internetverbinding vertraagd. Veelal geeft de WEB-instellingen problemen en is WPA beter. Ik heb een linkje bijgezet zodat je meer informatie hebt over de internetconnectie van de PS3.

Bronnen:
http://manuals.playstation.net/document/en...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100