Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik heb een ps3 gekocht dus wil ik een nieuw account aan maken zegt hij er is een time out opgetreden terwijl ik een goeie connectie heb?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
774

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Dit probleem voorkomt wel eens bij iedereen. Dit probleem heb ik ook wel eens vaker op de PS3. Dit probleem kan aan Sony liggen, de servers kunnen er bijvoorbeeld uit liggen. Dan moet je een paar minuten/uren weer opnieuw proberen. Het kan zijn dat je internet niet goed genoeg is, maar jij zelf hebt wel het gevoel dat het gewoon goed is. Dit kan aan veel problemen liggen. Dan kan dit te maken hebben met routers, ISP enzo. Hier zelf heb ik echt geen verstand van. Je kan even op deze meerdere sites kijken. Als het probleem nog steeds niet is opgelost.

http://manuals.playstation.net/document/nl/ps3/current/settings/connectwireless.html

http://nl.playstation.com/ps3/support/network/detail/linked225467/item85935/Maak-de-juiste-instellingen-voor-je-internetverbinding/

http://www.ps3forum.nl/index.php?topic=1612.0

http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-Algemene-Discussie/Kan-geen-verbinding-maken-met-draadloos-internet/td-p/10325649
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Het kan zijn dat de firewall of iets anders je internetverbinding vertraagd. Veelal geeft de WEB-instellingen problemen en is WPA beter.

Ik heb een linkje bijgezet zodat je meer informatie hebt over de internetconnectie van de PS3.
(Lees meer...)
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding