Is deze ps3 controller fijn/goed? (zie link)

http://www.bartsmit.com/ps3-bluetooth-call-of-duty-controller waarom is hij zo goedkoop en is hij gewoon net zo fijn als de normale?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hij is zo goedkoop omdat het een onofficiële controller is. Hij is gemaakt van goedkope spullen (troep) en dat is de reden waardoor hij zo goedkoop is. Ik vind hem niet handig, er is al een knopje afgebroken en hij reageert later.

Het is echt een slechte controller, om te huilen! Ik kan er niks anders van maken helaas.

zo'n controller is niet gemaakt door Philips-playstion. de kwaliteit zou dus ook erg slecht kunnen zijn, dat hij bijvoorbeeld niet 4 knoppen tegelijk kan aflezen (dit had ik bij een ps2 controller). ik raad je aan om het bij de orginele controllers te houden.

Mijn buurjongen heeft deze ook hij ligt niet fijn in je hand je moet er echt reuze handen voor nodig hebben om fijn met deze controller te werken ik zou hem niet kopen geef dan liefer effe iets meer geld uit mijn buurjongen gebruikt hem niet en heeft hem in de kast liggen en een andere gekocht. Zelf heb ik 1 dualchock 3 controller en een neppe koop dan een neppe dual chock 3 dat werkt veel fijner!

Bronnen:
Ervaring

Mijn ervaring met thrid-party controllers is dat ze (vrijwel) altijd waardeloos zijn.

Of een controller fijn is, weet je alleen maar door hem in je hand te nemen. Iemand anders kan die vraag nooit voor je beantwoorden omdat die alleen zijn of haar eigen mening kan vertolken. Het is net als een paar schoenen. Een maatje 45 is voor mij heerlijk, maar kunnen voor jou veel te klein zijn ;-). Zoals je hierboven leest, zijn er nogal wat klachten over deze specifieke controller. Het is echter niet zo dat alle third-party controllers slecht zijn. Sterker nog, ik ken controllers die beter zijn dan die van Sony. Kwaliteit waar je op dat moment ook wat meer geld aan kwijt bent. Generaliserend kan je dus zeggen dat de goedkope controllers zeer waarschijnlijk een slecht resultaat leveren terwijl de duurdere modellen vaak beter zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100