Waar kan de slechte internet verbinding op mijn bekabelde PS3 aan liggen?

Ik heb al enkele jaren een PS3. Voorheen speelde ik altijd met draadloos internet maar dat was nogal traag omdat mijn PS3 net op het randje van de max. afstand vd router stond. Nu heb ik hem bekabeld, een kabel van zo'n 15 meter vanaf de router en via een verlengdoosje met nog een kabel naar de PS3. Nu heb ik wel betere verbindinding, maar nogsteeds erg slecht. Als ik aan de kabel ga duwen/trekken kan het zelfs gebeuren dat hij zich afmeld van het internet. Kan het liggen aan dat er wel 'kreuken' en 'vouwen' in de kabel zitten, of zou het kunnen dat de plugin niet helemaal goed is? Moet ik er misschien een nieuw kopje aan de kabel maken?

Mvg,

Marijn

Toegevoegd na 1 minuut:
Ik heb by the way een Experia Box van KPN, mocht dit uitmaken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dan heb je waarschijnlijk echt pech kerel, het NAT type van de Experia Box is niet het NAT type waar je PS3 om vraagt, dat is namelijk het NAT type 2. Je kan dit niet aanpassen, dit kan kan niet omdat de software van de router je deze mogelijkheid niet geeft. Het kan pas na een firmware(software) update die een dergelijke optie toevoegt, en deze is volgens mij nog steeds niet verschenen. Ik vond deze informatie op een KPN forum, raadpleeg de bron even als je het forum wilt bezoeken.

Er is waarschijnlijk te veel signaalverlies. Koop een nieuwe kabel en je verbinding zal een stuk stabieler worden! Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100