Welke game consoule is nu de beste ?Vroeger was het super nintendo ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De beste console is playstation 3 Xbox 360 schijnt meer verkocht de zijn. Dat snap ik niet echt. De meeste mensen denken dat je er dan veel goedkoper vanaf bent. Maar playstation 3 is tenslotte 50 euro gedaald en bij xbox moet je 6 euro per maand betalen voor online gamen. Dus in een jaar heb je met die daling al meer betaald dan bij ps3. En tenslotte is de online gaming van xbox er niet goed voor. Het is er namelijk slecht voor. De allermeeste verkochte heb ik gehoord dat het wii was maar het is meer iets voor familie. En die reclames moet je niet geloven want je gaat er echt niet veel van afvallen hoor. Als je van goede games houdt zoals ze zeggen op bol.com games voor fanatieke gamers moet je echt ps3 pakken. Familie games zijn meer voor wii maar de wii verveelt heel snel. Ps3 heeft bovendien blue-ray en hd en op sommigge spellen nog zelfs 3d met 3d tv heb je dan nodig. Ik raad je Playstation 3 aan. Gr Dirk

De xbox 360 of Playstation 3. Ze zijn beiden goed. De playstation heeft prachtig beeld, maar als je voor 10 euro een HDMI kabel koopt heeft xbox hetzelfde. De xbox is iets veiliger met creditcard gegevens. Persoonlijk zo ik Xbox 360 zeggen

Dat is altijd nog een mening. Op dit moment is de playstation 3 het "sterkst". Dus beste processor enz. Softwarematig word er gezegd dat de xbox 360 veel beter is, het is en blijft dus altijd een mening.

Vroeger was het een strijd tussen de Sega Megadrive en de SNES, nu is het een strijd tussen de XBox 360 en de PS3. Dit soort vragen (als je hem daar al niet expres om stelt) is een directe uitlokking van een flame war tussen fanboys. Oftewel XBox360lover zegt: PS3netwerk is gehackt en PS3 geeft geen mooie graphics GayforPS3 zegt: XBox maakt mooie rondjes op je discs en is sloom. Overigens is zo'n vraag op meerdere vlakken te beantwoorden, pure specificaties, exclusive games, controls enz.

Qwa verkoop is toch de Wii de winnaar..maar idd de ps3 en xbox bieden veel meer..dan hangt het aan van persoonlijke voorkeur af:)

Veel mensen worden getrokken door gratis online gamen van de PS3, maar je betaalt niet voor niets geld voor Xbox Gold, je mag verwachten dat je een goede dienst krijgt. Graphics is zowat gelijk maar met de Xbox is wat vriendelijk mee om te gaan.

de Wii is voor de wat kleinere kinderen van 7-10 jaar de Xbox en de PS3 zijn voor wat oudere gamers

De strijd is nu tussen de ps3 en de xbox360. Ze hebben elk hun goede kanten . De ps3 heeft onder andere blue-ray gratis online gamen en de xbox heeft weer zeer goede controller en is goedkoper. En als je gaat kijken naar console-only games dan hebben ze ook weer allebei wat, ps3 heeft metal gear solid, Uncharted series, resistance series, gran turismo 5, en de xbox heeft halo series, gears of war series en de forza series. De beide consoles liggen erg dicht bij mekaar en je kan er niet een de beste noemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100