Wordt de ps3 dit jaar nog goedkoper?......

Ik weet, alles wat met computers te maken heeft wordt snel goedkoper, als er iets nieuwers op de markt komt.
Maar volgens mij kost een PS3 met meer dan 160 geheugen nu ongeveer 300 euro. In een pakket met spel of move ben je dan 350 euro kwijt. Zal dat nu binnen een paar maanden veel dalen? Ik denk namelijk van niet, maar ben benieuwd wat gamers ervan denken.

Of weet iemand nog een erg goede aanbieding met zoveel mogelijk geheugen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Binnen een paar maanden zal er niet veel met de prijs gebeuren denk ik, als je goedkoper een ps3 met move wil aanschaffen zal je moeten wachten tot de feestdagen (er zijn altijd aanbiedingen met de feestdagen) of je zal moeten kijken voor een 2ehands ps3 en dan het move-pakket er los bij kopen. op bol.com heb je voor 349 eurootjes een ps3 met 320Gig geheugen en het move-startpakket. Als je kijkt naar ps3's met minder geheugen kom je tussen de 220 en 300 euro.Tel daar het move-pakket (€60) en in elk geval een volledig spel (tussen de 30 en 50 euro ongeveer) bij en dan zit je rond de 300 euro. Het is zowiezo prijzig.

Hou goed de krantjes en de sites in de gaten, bij bcc was laatst de ps3 250 gb, €280. Heb laatst bij E Plaza ook een ps3 voor €269 gezien! De kans dat de prijs zakt permanent is klein, maar wel acties, houd daarom goed: www.tweakers.net/pricewatch in de gaten! ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100