Hoe stop je een spel in een playstation 3?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je stopt hem in de gleuf. Zie het plaatje. Bij de groene pijlen, ik hoop dat het duidelijk....

via de cd/dvd/blu-ray speler aan de zijkant?

Stekker der uit trekken.

Druk eenmaal (kort) op de middelste knop van de ps3-controller (met het playstation logo erop). Je komt nu in het hoofdmenu van de playstation, helemaal onder in de lijst staat game beeindigen. Ga hierop staan en druk X. succes ;)! Toegevoegd na 1 minuut: helemaal aan de voorkant van de ps3 kan je de cd erin stoppen. Het zit boven de aan knop rechts. over mijn vorige reactie, ik dacht dat je het stoppen van een spel bedoelde.

Als ik jou was zou ik de gebruiksaanwijzing lezen, hij is er niet voor niets.

Gewoon de disc erin steken... Toegevoegd na 1 minuut: Ohja, en als er al een disc in zit moet je die er eerst uithalen natuurlijk door op het knopje te drukken wat voorop zit, maar idd, lees de gebruiksaanwijzing eens zou ik zeggen.

Je hebt bij de PS3 geen lade die naar buiten komt als je op een knop drukt. Als er nog geen Blu-ray disc in zit, dan kun je hem in de gleuf duwen (niet te hard, wel voorzichtig blijven) en op een gegeven moment schuift hij verder automatisch naar binnen. Om hem er weer uit te halen, dan moet je je vinger op dat witte dingetje leggen in het midden van de gleuf. Je blu-ray (of dvd of cd) wordt dan automatisch er weer uitgeschoven. Toegevoegd na 3 minuten: Zoals in deze YouTube filmpje (doorklikken naar 0:08)

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=N_wd85naM3w

Aan de reacties te zien bij het eerste antwoord heb je een UMD, ook wel PSP spel, in de Playstation 3 gestopt. Heb je hem 2e hands gekocht? Want een UMD zit nergens bij een Playstation 3 geleverd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100