Wat is het verschil tussen een Playstation 4 en een Playstation 4 Slim?

Weet jij het antwoord?

/2500

De "Slim" versie's van Playstation zijn o.a. kleiner. Smaller, dunner etc. Vandaar ook de naam. Echter, de Playstation 4 "slim" is nog niet uit. En zodoende, kán hier eigenlijk nog geen, op waarheid berustend, antwoord op gegeven worden. Zie de bron, voor het laatste nieuws m.b.t. de Playstation 4. O.a. veel nieuws over de aangekondigde "slim" variant.

Bronnen:
https://tweakers.net/product/324445/sony-p...

Er komt over een paar dagen PS4 Pro uit. Dat is de opvolger van PS4. Hij heeft weliswaar betere specificaties dan de huidige PS4, maar niet bepaald kleiner. Dus "slim" (slank) zou ik hem niet noemen. Dit zijn de afmeting: 295mm×55mm×327mm Met een gewicht van 3,3kg. In de eerste bron (tweakers) zie je hoe groot hij is vergeleken met de huidige PS4 (dus ong. evengroot, wel ietsje anders). In de 2de bron (officiële PS site) kan je de specificaties vd PS4 pro lezen (weliswaar in het Japans). Om terug te komen op jouw vraag: hij is niet bepaald slim/slanker dan de huidige PS4, hij ziet er wel ietsje anders uit. Grootste veranderingen zitten hem onder de motorkap (niet aan het uiterlijk of afmeting of gewicht). Grootste verschil (voor mij) is de prijs, 100 euro verschil. Toegevoegd na 38 minuten: 16 sept. komt er een kleinere variant PS4 las ik net. Alleen heeft deze dezelfde specs als de huidige PS4, alleen zonder gleuf voor een DVD/BLU-ray. Er is nog geen uitsluitsel gegeven hoe klein hij precies wordt, alleen dat hij 'kleiner' is dan de huidige PS4. Zie 3de link.

Bronnen:
http://www.jp.playstation.com/ps4/hardware...
https://tweakers.net/nieuws/115441/kleiner...
https://tweakers.net/nieuws/115443/sony-pl...

Het verschil met de PS4 en PS4 "Slim" (of officieel de vernieuwe PS4) is praktisch enkel dat er geen optische uitgang meer opzit. Ook zijn er wat kleine veranderingen aan de controller. De technische veranderingen hebben geen invloed, dat zijn meer verkleiningen van de chips. "Het nieuwe model heeft geen optische output meer; het geluid is nu enkel via de hdmi-aansluiting uit te sturen. Ook levert Sony een vernieuwde controller met de kleine PS4 mee. De vorm en de indeling van de knoppen is ongewijzigd, maar boven het touchpad is een venstertje gemaakt dat het gekleurde licht van de ingebouwde leds kan weergeven. Bij de oorspronkelijke DualShock 4-controller is dat alleen aan de achterkant van de controller zichtbaar." https://tweakers.net/nieuws/115441/kleinere-versie-sony-playstation-4-komt-in-september-uit-voor-299-euro.html (Niet te verwarren met de Playstation Pro https://tweakers.net/nieuws/115443/sony-playstation-4-pro-gaat-399-euro-kosten-en-komt-10-november-uit.html Die 4K zal ondersteunen dankzij de betere GPU.) Toegevoegd na 1 dag: "PlayStation 4 Slim De PlayStation 4 Slim is eigenlijk identiek aan de 'oude' PlayStation 4. Er zijn maar twee verschillen. Ten eerste heeft de console een ander design, waardoor het eleganter is. De console is ongeveer een derde kleiner dan de oude versie. Er is ook niet langer een streep met licht die toont of je console uit, aan of in stand-by staat. In de plaats daarvan is er nu een kleine LED-strip naast de power button. Meer verborgen dus. Nog kleine veranderingen: de twee USB-poorten staan nu verder van elkaar." Prijs 299,-

Bronnen:
http://www.eurogamer.nl/articles/2016-09-0...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100