Wanneer komt de sims 5 uit?

Ik wil de sims 4 gaan kopen. Maar het is best wel laat en ik dacht, wanneer komt de sims 5 uit. Om juist de nieuwere te kopen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De Sims 1 kwam uit in 2000, de Sims 2 in 2004, de Sims 3 in 2009 en de Sims 4 in 2014. Als we het gemiddelde hiervan nemen, zit er steeds bijna 5 jaar tussen. De Sims 5 zal dan waarschijnlijk rond 2019 uitkomen.

Bronnen:
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Sims_3,...

Ergens rond 2019...SIMS 5 release datum is september 2019. Hoewel dit geen exacte release datum is,maar het zal toch ergens rond die tijd zijn.

Bronnen:
http://sims5game.com/sims-5-release-date-i...

Voor een ieder die meer wil weten: Het is nog maar de vraag of The SIMS 5 ook daadwerkelijk uit gaat komen. De verkopen van SIMS 4 vallen namelijk erg tegen. Normaal gesproken zou de ontwikkelaar al wel iets van zich hebben laten horen, maar het is nu angstvallig stil...

Bronnen:
http://www.sims-5.com

helaas de makers van sims zijn er een beetje klaar mee!! ze hebben niet genoeg verdiend aan de sims 4 ( dat is wat ik heb gehoord)

8 Maart 2018 heeft het officiële you-tube kanaal van The Sims aangekondigd dat de Sims 5 in maart in 2019 uit zal komen!

even weer wat leven in de tent brengen, de sims 4 was gratis voor een tijdje, vlak voor de relase van battlefield V hebben ze alle dlc van battlefield 1 gratis gemaakt, het kan zijn dat ze nu mensen de sims 4 laten spelen, die een half jaar laten spelen en dan een nieuwe game uit brengen die die mensen gaan kopen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100