Hoe kan ik mijn fps verbeteren op League of Legends?

Ik heb het gevoel dat mijn fps op league of legends veel te weinig is voor mijn instellingen. ik heb alles op medium en shadows off. ik heb een asus n76vm. en dit zijn mijn specs.

Intel® Core™ i7 3610QM Processor
Intel® HM76 Chipset
DDR3 1600 MHz SDRAM, 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 16 GB SDRAM
17.3" HD+ (1600x900)/Full HD (1920x1080)/Wide View Angle LED Backlight
NVIDIA® GeForce® GT 630M with 2GB DDR3 VRAM
en 500 gb opslag

hoe kan ik zorgen dat mijn ik meer fps krijg zonder dat ik een programma moet downloaden? als je meer wilt weten hoor ik het graag.

vriendelijke groet
bart

Weet jij het antwoord?

/2500

bij mij hielp ontstoffen van mijn laptop heel erg goed. ik kreeg zo een 10-20 fps boost. je kan met speedfan (zie bron) checken of de temperatuur van je laptop te hoog is. je kan bij een computerwinkel meestal gratis laten ontstoffen. wat ook werkt, is utorrent of skype afzetten.

Bronnen:
http://www.almico.com/speedfan.php

Zorg dat er zo min mogelijk andere apparaten zijn aangesloten op het Wi-Fi netwerk dat je gebruikt. Zet andere programma's die internet gebruiken uit, of verwijder ze. Verwijder je cookies en maak je cache schoon. Je dns cache kun je schoonmaken door naar 'opdracht prompt' te zoeken, die uit te voeren als administrator, en vervolgens in te typen 'ipconfig /flushdns' en op enter te drukken.

Zorg dat de grafische instellingen binnen de game niet te hoog staan. Ik ben gewend League of Legends te spelen op Very Low instellingen(Met schaduwen aan) en het ziet er nog steeds niet slecht uit. Als je nog steeds lage FPS hebt, kun je oplossingen van de linkjes hieronder proberen, deze zouden moeten helpen. https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/22tjck/ultimate_fps_boost_guide/ http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1007026

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100