IK heb de sims 3 een uitbreidingspakket seizoenen geïnstalleerd maar nu krijg ik een foutcode bij het opstarten, wat kan ik doen ?

Help! Wanneer ik op play druk krijg ik de melding ''the game process could not be started'' (zie afbeelding) hoe kan ik toch verder spelen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Aangezien het schermpje van The Sims je niet vertelt wat er fout gaat kan ik je niet specifiek helpen. Wat je kan proberen om het te verhelpen is als volgt(dit als je Windows gebruikt): 1. Ga naar configuratiescherm. Dit kan je doen door er naar te zoeken met je Windows zoekbalk als je niet erg handig en bekend bent met Windows. 2. Kijk nu of je het kopje 'Programma's' ziet, daaronder staat een knop met 'Een programma verwijderen', klik hier op. 3. In de lijst die nu voor je verschijnt zoek je de uitbreiding op die je geïnstalleerd hebt. Deze selecteer je en dan klik je op verwijderen. Wees er zeker van dat je de uitbreiding verwijdert en niet het basisspel zelf! 4. Probeer nu of het spel nu wel werkt. Als het spel het dan wel doet kan je weer proberen om de uitbreiding te installeren. Als deze het dan nog steeds niet doet ben ik bang dat het op de een of andere rare manier niet gaat werken. Als het spel dan nog steeds niet werkt zul je het basisspel ook moeten verwijderen en opnieuw moeten installeren. Succes :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100