Hoe krijg je Sims 3 op je laptop?

Hoe krijg ik Sims 3 op men laptop ? Moet je het downlauden via internet zo ja welke website ? Op heb je een cd rom nodig die je in de laptop moet steken en ook zo ja waar koop je die iemand die kan helpen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

De sims 3 kun je bestellen via verschillende websites en natuurlijk kun je het ook kopen in de winkel, je krijgt dan een DVD met een licentiecode. Via bijvoorbeeld www.bol.com kun je het bestellen, je moet even"de sims 3" intypen en dan krijg je al het aanbod wat zij hebben. Ook kun je via Origin het spel kopen, dan kun je het direct spelen en heb je alleen een code (dus geen dvd). Gratis kun je het spel niet op een legale manier verkrijgen. Toegevoegd na 6 minuten: Tip: check voordat je het koopt even of je laptop De Sims 3 aan kan anders is het zonde van je geld. En je weet dat 4 september De Sims 4 uitkomt?

Als je het online wilt kopen, ga je naar www.origin.com Rechtsbovenin zie je de knop "origin downloaden". Installeer en open het programma. Maak een account aan via Origin, dit spreekt vanzelf. Log daarna in met je nieuwe account Ga bovenin naar het tabblad 'store'. Zoek de Sims 3 op, en voeg het spel toe aan je winkelwagen. Reken daarna af , dit kan op veel verschillende manieren, zoals Paypal en iDeal. Nu verschijnt de sims 3 in je bibliotheek, het andere tabblad. Je kunt daar het spel openen en op 'downloaden' klikken. Als het klaar is, staat er, in plaats van 'downloaden' op dezelfde plek 'spelen'. Als je het spel weer verwijdert, blijft het in je bibliotheek staan, alleen moet je hem wel weer downloaden. Overal waar je nu inlogt, kun je het spel installeren en spelen. Veel plezier!

Bronnen:
https://www.origin.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100