Hoe kan ik Smite spelen zonder lagg?

Hallo, als ik smite wil spelen lager het nogal hard het is onmogelijk om dan te spelen iemand enige tips? (Graag gratis houden) :P

Weet jij het antwoord?

/2500

Om te beginnen is het nogal relevant om wat zaken toe te lichten. Gaat het hier om internet lag of om computer lag? Internet lag als in, je disconnect? Het beeld gaat vloeiend maar je hebt een vertraging in je acties? of computer lag? (Je beeld en alles gaat trager?) Bij internet lag dien je een keer je router te resetten, werkt dit niet kijk dan of de internet snelheid die jullie hebben wel hoog genoeg is? Heb je bekabeling? Wireless? Bij computer lag kan het zijn dat inderdaad de gehele computer traag is of bvb alleen de videokaart. in het kort: we hebben meer informatie nodig.

Zet je grafische setting laag, en een LAGERE RESOLUTIE! (kan HEEL veel lagg voorkomen) Schoon je computer is flink op! Verwijder programma's die je niet gebruikt. Start schijfcontrole. Start schijfherstel. Start je PC op in veilige modus, en virusscan die hap. Defragmenteer je C:\ schijf en als je tijd hebt je D:\ ook meteen. Voor de rest kun je je computer overclocken met bijvoorbeeld MSI Afterburner. Zelf gebruik ik een programma "unpark CPU" en dat geeft mij bij Battlefield 3 echt extra frames (minder lagg)! Succes, ik hoop dat je snel gewoon normaal kunt smiten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100