kan je met 4gb ram ook watchdogs op de pc spelen?

ik heb een pc die makkelijk watch dogs aan kan alleen is mijn RAM te laag
kan ik het dan spelen of niet

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

thijmenvisser, er bestaan geen RAM-sticks van 6 GB. En je kunt ook niet 6 GB RAM in je pc hebben, want met een dual-channel processor kun je alleen maar de volgende groottes hebben: 2, 4, 8, 16 of 32 GB. Dus om Watch Dogs te willen spelen moet je ZEKER een setje van 2x 4 GB kopen (samen dus 8 GB). Hier is een linkje waar je de goedkoopste kunt kopen: http://tweakers.net/pricewatch/325301/crucial-ballistix-bls2cp4g3d1609ds1s00ceu.html Het is dus de bedoeling dat je je oude RAM-sticks uit je moederbord haalt en de nieuwe erin zet. Als je dat doet, zet ze dan zo in je moederbord: ======== (de 1e module RAM) ----------- (leeg) ======== (de 2e module RAM) -----------(leeg) De RAM-sticks van de link zijn trouwens DDR3 modules. Als jou pc een DDR2 moederbord heeft moet je naar DDR2 modules kijken op tweakers. Met Speccy (een klein programmaatje) kun je zien of je pc DDR2 of DDR3 heeft. Speccy download: http://www.piriform.com/speccy/download/standard Als je pc DDR2 heeft is het beter om een nieuwe pc te kopen of zelf in elkaar te zetten. (Met tweakers kun je gemakkelijk al je onderdelen in een lijst zetten en bestellen om je pc dan zelf te bouwen).

De minimale spec zeggen 4 gig dus het kan maar ik denk dat het soms wat problemen kan geven. dus uitbreiden naar minimaal 8 gig is wel aan te raden.

4 GB ram moet genoeg zijn. Alhoewel ik je wel moet zeggen dat mijn laptop met een 4GB ram het soms niet vloeiend wil laten afspelen. In principe zou je er geen problemen moeten hebben. Mocht het wel zo zijn, kan je de instellingen iets lager zetten. Hou er rekening mee dat die spel hele goeie graphics heeft.

Kijk eens naar deze site http://www.systemrequirementslab.com/cyri daar kan je precies vinden of je pc de game kan draaien. Over je vraag op de site staat dat je minimaal 6 gb nodig hebt.

Bronnen:
http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Ik denk dat je kan waarschijnlijk Watch Dogs wel spelen, maar dan niet zoals het hoort. Dus met lagg. Wanneer je computer/laptop 4RAM heeft, dan kun je er maar 2RAM van gebruiken. Er gaat namelijk standaart 2RAM naar windows en de andere 2RAM kun je gebruiken. Daarom zoals de anderen al zeggen, moet je minimaal 6RAM Hebben voor WatchDogs. 2RAM Voor windows en 4RAM voor de game. Ik zou je wel aanbevel als je gaat upgraden, Je kan naar 6RAM upgraden, maar ik zou naar 8RAM gaan. Puur omdat je dan toch al upgraden en dan ben je voorbereid op de toekomst, misschien heb later wel 5of6RAM nodig voor de nieuwste games :)

Toevallig! Ik was in het weekend op een Lan Party hier bezat gek genoeg iemand al Watch dogs. Hij heeft een Intel 4770K GTX 660 2gb en 4GB Ram. Hij speelde alles ultra behalve anti aliasing die stond wat lager. Ze game was op 1920x1080p En runde rond stabiel 30-35 FPS.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100