weet iemand een site on een 24/7 minecraft server gratis te hosten?

ik zoek al een tijdje op google want ik wil met een klein groepje vrienden 24/7 samen kunnen spelen gratis zonder gedoe en als we een server hosten op onze computer kunnen we zelf niet spelen dus als iemand een gratis online site weet waar ik het gratis op kan hosten zonder gedoe van een maximaal antaal uur per keer en een maximaal aantal keer per dag?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is vrijwel onmogelijk, server hosten kost bakken met geld dus die willen de hosting bedrijven ook weer terug verdienen. Meestal heb je al een 1gb ram server voor 7,- p.m. Opzich valt dat wel mee, toch?

Gratis is zowat onmogelijk wel kan je voor een klein prijsje 1 euro en 25 cent p/m [http://0100dev.nl/] met 6 spelers spelen en heb je 265 mb ram! om even terug te komen op je vraag, nee gratis bestaat niet als er mensen zijn die dat aanbieden waarvan zouden die dan de servers moeten betalen?

gratis hosting is inderdaad vrijwel onmogelijk, wat je wel kunt doen is voor 40 euro een oude pc bij de kringloop kopen (wel ff checken of ie getest is) en daar je servertje op hosten is prima voor circa 6 spelers

Er zijn wel een aantal websites waar dat kan. De beste daar ben ik de naam van vergeten, ik zal nog even zoeken. Maar je zou dit kunnen proberen: https://www.freeminecrafthost.com/

aternos is gratis, voor altijd

Bronnen:
https://aternos.org

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100