Zijn er PC games waarbij de politie jouw achtervolgt of waarbij je zelf politie kan spelen?

Toegevoegd na 8 minuten:
Noem zo eens een paar pc games.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Cobra 11. Een Duits spel gebaseerd op de serie: alarm für Cobra 11. Goeie details. Er zijn meerdere delen. De nieuwste is Highway nights. Ikzelf heb Crash Time, die zit er net voor. Gave achtervolgingen op de Duitse autobahn. Ik raadt hem aan! Hier heb je de site waar je hem kan kopen: http://www.amazon.de/ (Duitse site) Hier vindt je nog wel meer van dit soort games, over brandweer en ambulance. Hoop dat je nu genoeg info hebt!

Ja die zijn er....

GTA zo'n spel. Als je een auto steelt of iemand vermoord (dat kan ik dat spel) dan zal er een politie achter je aan zitten. Hoe meer 'kattekwaad' je uithaalt hoe meer politie er achter je aan komt uiteindelijk de FBI en het leger. Maar er zijn wel meer van zulke spellen.

Kijk eens bij de Need for Speed serie. Er zijn er aardig wat van en sommige leggen de nadruk anders. Het ligt er ook een beetje aan of het je uitmaakt of het een ouder spel is of niet.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Need_for_Speed
http://www.needforspeed.com/web/nfs-na/home

GTA is een spel waarin dit mogelijk is. En ik speelde vroeger op de PlayStation 1 een spel met de naam Road Rash of Road Rage, een motorracespel. Hierin kon je kiezen om als politie motorrijders te achtervolgen, of als motorrijders te ontsnappen aan de politie. Deze zie je in bijna elke gameshop nog liggen. Zo'n soort spel zal vast wel onder een nieuwe versie of andere naam bestaan op de huidige platformen.

Jazeker, die zijn er! Need for Speed III: Hot Pursuit

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Need_for_Spee...

midtown madness 3

NFS II is al een paar keer genoemd, en was bij mij de eerste die opkwam. Daarnaast is er de S.W.A.T. serie.

In simcity 4 kun je opdrachten voor de politie doen in je eigen stad. je kunt ook door de politie op je hielen worden gezeten. Het is alleen niet een ECHT racespel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100