Hoe kan je mijnenveger winnen?

Op Windows zit het spel mijnenveger. Ik probeer het heel vaak maar het lukt me maar niet. Weet iemand hoe het moet of hoe je makkelijk kan winnen?
Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

De belangrijkste regel is dat je weet wat de nummers inhouden... - Je ziet de nummer 4 bv... - Daaromheen liggen dus 4 mijnen! en niet meer of minder Zo kun je de hele spel eigenlijk uitspelen, soms zou je inderdaad moeten gokken waar de mijn daadwerkelijk ligt. Succes!

Begin eerst met het kleine makkelijke spelbord. Klik op een paar plekken in het scherm, ik kies meestal een beetje rond de hoeken. Vaak heb je dan al een deel van het scherm leeg gespeeld. Vervolgens zie je op wat plekken verschillende getallen. Deze getallen geven aan hoeveel mijnen er in de vakjes ernaast, in alle richtingen zitten. Staat er een 1? Dan zit er maximaal 1 mijn die aan dat vakje grenst. Zie simpel voorbeeldje hieronder (1 is het getal, * is de mijn, - is een leeg vakje) - - - 1 - 1 - 1 * 1 - 1 - 1 - - - -

Een andere tip: Wanneer je rond een cijfer hetzelfde aantal vlaggen ziet, en je drukt op dat cijfer met je linker en rechtermuisknop tegelijk, gaan de overige vakjes open. dus als je een 1 ziet, en je weet al dat er een mijn naast ligt, en je klikt met je linker en rechter muisknop TEGELIJK op die 1 dan gaan de andere vakjes open.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100