Is er een archief voor alle Nederlandse PC spellen ooit gemaakt?

Hallo, al een tijdje ben ik op zoek naar een computerspel wat op school werd gespeeld, uit mijn jeugd. Dit was een spel op een CD-ROM en het was toen het jaar 1999/2000. Mijn school heb ik al gevraagd het spel en hun weten niet hoe het spel heet.

Nu vroeg ik me af of er een archief is waar ik elk spel kan vinden wat ooit is uitgebracht. Wat deze zoektocht zo moeilijk maakt is dat dit om een Nederlands gaat.

Het spel zelf was een soort puzzelspel. De besturing was met de muis en de muisaanwijzer was een handje. Je kon op vanalles klikken. Ik herinner me nog het begin, dat je kon klikken op een vliegtuigje, dat dan een rondje ging vliegen en een treintje wat rond ging rijden. Ook was er een stuk met een vleermuis en een lamp waarmee je het diertje uit moest lokken, dan kon je meevliegen omhoog en moest je ramen ontwijken. Als je dit haalde kreeg je een klaver.
Wat ik me herinner van de titel van het spel is iets met magie en meesters.

Hopelijk kent iemand dit spel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Bedoelde je een game in Nederland gemaakt? Zo ja: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_games_developed_in_the_Netherlands Veel succes!

Bronnen:
http://wikipedia.org/

Het spel dat je bedoelde, is waarschijnlijk 'Meesters van Macht' https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Meesters_van_Macht

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100