ik wil een spel spelen maar mijn computer geeft steeds 'could not load direct3d' wat moet ik doen?

ik wil het spel league of legends spelen.
ik zet het op mijn computer (waar ik net windows 7 op heb gezet) maar als ik het spel wil opstarten geeft hij 'could not load direct3d' wat moet ik doen om dit op te lossen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk heb je het spel DirectX nodig, Dit wordt door veel spellen vereist. Je kan deze downloaden op meerdere site's, bijv deze in de bron: Toegevoegd na 1 minuut: Ik bedoelde natuurlijk: Waarschijnlijk heb je het Programma DirectX Nodig, in plaats van spel directX

Bronnen:
http://www.downloadonline.nl/DirectX-10.html

aangezien je zegt dat je net windows 7 er op hebt gezet zul je waarschijnlijk nog flink moeten updaten met windows updates misschien ook je videocard drivers zitten daarbij. die worden meestal pas goed gvonden na de installatei van net frame werk normaal gesproken als direct X er niet op staat dan zou het spel die optie meestal wel aanbieden kreeg je tijdens het installeren van het spel die optie ook aangeboden en heb je die uitgevoerd ? het kan dus alleen direct X zijn maar ook de videokaart drivers maar aangezien windows 7 al direct X ingebouwd heeft is het denk ik je videocard drivers dus of je videocard is nog niet met de juiste drivers geinstalleerd of je moet de pc nog helemaal zo ver mogelijk updaten met windows update dus alles er op zetten wat windows update aangeeft en als er geen noodzakelijke updates zijn dan kijken of ver nog optionele download zijn via de link in je startmenu als laatste kan het zijn dat je videokaart het spel niet aan kan ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100