Hoe kom ik door de ijskamer in het spel Pahelika Secret Legends?

Ik zit muurvast in de ijskamer. Ik heb de oplossingen van hier al verschillende keren geprobeerd: pak de tekens die rechts op de wand staan en klik die aan bij 'toren' waarbij je telkens tussendoor op de 'o' drukt. Maar niks werkt. Heeft iemand een oplossing?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is nooit verstandig om in ijskamers te kruipen zonder iets tussen de deur te zetten ; zo leren we kleine kinderen al dat je beter niet in de koelkast kunt kruipen, want daar gebeuren grote ongelukken mee ;-) Maar misschien als je er bij zet voor welk spél het is, dat er iemand is die je verder kan helpen. Googelen op de naam van het spel en 'walkthrough' of 'strategy-guide' wil ook nog wel eens helpen, en anders desnoods 'cheats'. Toegevoegd na 51 minuten: He, nu staat de titel er wel bij ; die stond er net ECHT niet.

Je kan dit vinden met goede uitleg op de bron hieronder. Je kan ook op google zoeken en pahelika intypen dan zie je ergens gamezebo staan zoek tips en tricks en dan zie je vertaal deze pagina en krijg je de Nederlandse beschrijving met allemaal plaatjes.

Bronnen:
http://translate.google.nl/translate?hl=nl...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100