Mijn zoon heeft een kapotte DS en wil nu weer iets en twijfelt tussen een DS-d3 of een ipodtouch. Wat kun je met die laatste en wat is t verschil?

Toegevoegd na 32 minuten:
Hmmmm ik weet niet of deze 2 reacties sarcastisch bedoeld zijn...?
Zijn DS is al heel lang stuk en hij is al een tijdje aan het sparen. Maar ik ben gewoon niet echt op de hoogte van de techniek op gamesgebied, vandaar.

Toegevoegd na 51 minuten:
Thanx Rockslita! Hij is nu 12 en heeft veel verbeelding van zo'n ipod. Heb net even gekeken op internet, maar daar staat niets over spelletjes. Hij is dol op die Pokemonspellen en volgens mij kunnen die niet op zo'n ipod. Daarnaast zie ik dat je er mee kan internetten, maar dat kost toch weer veel geld lijkt mij. Neem aan dat dat internetten niet gratis is. Pfoe...loop wel erg achter he, ben toch niet zo; n moderne moeder als ik soms dacht haha.

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor je zoon zou een Ds -3D makkelijker zijn en leuker denk ik, de spellen op een ds zijn groter en uitgebreider. Het licht ook een beetje aan z'n leeftijd

Als hij nu al 12 is heeft hij wellicht meer aan iPod touch. Als hij naar voortgezet onderwijs gaat heeft hij dat een goede mp4-speler, leuke spelletjes (zowel gratis als voor weinig geld te downloaden uit de AppStore). natuurlijk wel jammer als hij hele leuke spelletjes had voor de ds... Misschien kan hij op marktplaats een goedkope ds kopen en sparen voor de iPod touch?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100