welke wapen upgrade is het beste in de pack-a-punch machine bij call of duty black ops zombie mode?

weet iemand met welke wapen upgrade de zombies altijd in een keer dood gaan, snel te herladen is en niet al te moeilijk te verkrijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De beste vind ik de pistol waarmee je begint in het begin. Het wordt namelijk een dual wield grenade launcher. Erg sterk en krachtig. Maar gebruik absoluut wel juggernog, omdat je jezelf kan opblazen. (Wanneer je juggernog gebruikt overleef je dit) Als tweede wapen upgrade ik het liefst een LMG of een special wapen. Deze zijn krachtig en hebben een groot magazijn. Als ik in een party ben is de ballistic knife of de crossbow ook erg handig. De ballistic knife kan mensen healen door ze te beschieten. De crossbow schiet bolts waar de zombies achteraan rennen, heel handig om ze dus af te leiden. Voor een ge detaileerdere uitleg moet je hier even kijken: http://callofduty.wikia.com/wiki/Pack-a-Punch_Machine Enne... hier staat ook de world at war lijst tussen, die dus ff overslaan ;) succes met zombies

De beste wapens om te upgraden zijn dan toch: Ray gun Thunder Gun Winter Howl (alleen in Five) Lightmachineguns als RPK (veel kogels namelijk)

Beste wapens in black ops zijn (van goed naar slecht) Thundergun Ray gun Hk21 Rpk en assault wapens zoals Commando, Famas of Aug Beste tactiek is eerst zoveel mogelijk knifen (knifen is meeste punten), dan deuren open naar tot je de mystery box vindt. Daar blijven om zo goed wapen proberen te krijgen. En na ronde 10 ofzo pack-a-punch doen. Als je meer wilt weten pm me maar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100