ik heb een test gedaan en ik ben 55% paranormaal. hoe kan ik dit ontwikkelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga naar paranormale beurzen, praat met ''lotgenoten'' en wissel ideeën uit. Een overzicht van paranormale beurzen: http://www.spiritplaza.org/tips/beurzen.php

Wie zijn paranormale vermogens wil ontwikkelen, moet er vooral veel mee bezig zijn. Open staan voor het paranormale, je leren ontspannen en vertrouwen op je eigen bijzondere paranormale gevoeligheid helpt ook. De omgeving kan je helpen door een juiste paranormale waarneming te belonen. En het allerbelangrijkste: stop met paranormaal te willen zijn. Wie werkelijk paranormaal begaafd is, krijgt hier in zijn leven vanzelf mee te maken. Paranormale gaven zijn als kostbare, zeldzame diamanten. Wie ze tegenkomt kan er niet of nauwelijks omheen!

Bronnen:
http://www.ontdekjekracht.nl/Vraagbaak/Par...

In Utrecht zit het paranormaal instituut. Dit is een onafhankelijk instituut die advies kan geven. Het is niet zweverig en onderzoekt ook dingen (wetenschappelijk). Daar kan je contact mee opnemen voor advies http://www.parapsy.nl/

Ik verbaas me nog al, dat je paranormaal ook kan testen! En dat je dat voor 55 % kan zijn!Mocht je paranormaal zijn, dan "weet" je dat gewoon, waarom dan testen? De gave van paranormaal zijn, kan je niet zelf ontwikkelen, eigenlijk kan je helemaal niets zelf, ook niet met die 55 %, er gebeurt iets via jou en nooit door jou. Zelf kan je helemaal niets, echt niets! Dus hoe zou je dat dan verder kunnen ontwikkelen?

je kunt je paranormale gave niet ontwikkelen, dus als je nooit er iets van gemerkt hebt, hoe kun je dan 55% paranormaal zijn?

Door het (aardse) leven aan te gaan. Op die weg onstaan vanzelf situaties die jou ervaring en inzicht opleveren. Misschien zit daarin de mogelijkheid besloten dat je iets met jouw paranormale vermogens van nut mag of kan zijn. Als dit moet gebeuren dan komt het toch wel (allemaal goed).