Hoe leer ik op de juiste manier mediteren, en kan ik dan ook echt contact leggen met mijn gidsen?

Ik wil ook graag leren om contact te leggen met de geestenwereld, maar wel op de juiste wijze. Is dit aan te leren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je kan eerst eens info op internet doornemen: http://www.abc-van-meditatie.nl/meditatietechnieken/beginner.asp vervolgens een workshop doen Toegevoegd na 1 minuut: http://members.chello.nl/mrombout/LP_publicaties_gidsenjuni2003.htm Ik denk dat het handigste is om begeleiding te krijgen van een ervaren persoon d.m.v. een training of workshop. Die worden door het hele land gegeven.

Het is een kwestie van oefenen. Ik zie dat er al nuttige links zijn doorgestuurd. Mediteren is ook een kwestie van doen. Niet direct opgeven. Het heeft echt even tijd nodig om je de kunst eigen te maken. Veel succes!

De juiste manier? Oké dan zal ik het antwoord geven wat volgens mij de enige juiste manier is. Jezus Christus zegt: 'Ik ben de weg, de waarheid en het leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij'. De enige juiste manier om in contact te komen met de Gids der gidsen, de Geest der geesten, de Geest van de levende God is via Jezus Christus. Mediteren kun je het beste doen door de Bijbel biddend te lezen en te vragen of God zich aan je wil openbaren. Je stelt je geest dan open voor zijn heilige Geest en dan zul je ontdekken dat de Bijbel echt het Woord van God is. In de geestenwereld heb je namelijk 2 koninkrijken: die van God en die van satan. Elke andere gids die je in de geestenwereld tegenkomt die Jezus Christus niet belijdt als Heer en zoon van God is uit het rijk van satan. Daarom is Jezus de enige weg tot goed mediteren, wat niet meditatie tot doel heeft, maar je redding en heiligmaking (heelwording) zoals God, de Schepper het bedoelt.

Jazeker! Koop een fles zware drank bijvoorbeeld Bacardi 151. Sla daar wat glazen van achterover en je zult zeker tegen jezelf of tegen een ander wat lopen lulle! Toegevoegd na 24 seconden: met figure die er dus niet zijn. Ga wat nuttigs doen,

Er bestaat geen geestenwereld en de gidsen kun je vinden in de bergachtige streken van b.v. Zwitserland. Hoe je leert mediteren moet je aan een ervaringsdeskundige vragen.

op www.meditatie.startpagina.nl/ kan je alles teweten komen over hoe je kan mediteren en er is ook een boek wat je zou kunnen kopen,dat is : Meditatie (met subtitel: "ontspan uw lichaam en kom innerlijk tot rust met behulp van meditatietechnieken")het heeft óók een bijgesloten cd met 60 minuten meditatiemuziek.Het is geschreven door Lorraine Turner en hetISBN # is:i-40545-056-8.Ik hoop dat je hiermee verder kan,ok?