Welk antwoord heeft geen vraag?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het ongevraagde antwoord.

Wat is de zin van het leven? Toegevoegd op 04-05-2009 19:29:33 Sorry, ik had de vraag omgedraaid. Een antwoord is geen antwoord als het geen reactie is op een vraag.

Ik denk dat we dan weer terug zijn bij de ongestelde vraag... En dan bedoel ik met ongesteld natuurlijk niet-gesteld en niet met maandelijkse perioden (dit om de grapjes te voorkomen).

Deze: http://www.goeievraag.nl/vraag/chloor-zwemwater.8083

Niet 1 - op elk antwoord is wel een vraag te bedenken.

Zonder vraag is er geen antwoord.

Een weesantwoord?

Een non-verbaal antwoord dat verbaal niet uitgedrukt kan worden.

een retorisch antwoord

Het antwoord op de vraag die niet gesteld mag worden.

Op alles is wel een vraag te verzinnen. Er bestaat geen antwoord zonder vraag. Als het antwoord een onnozel onbestaand woord is, dan nog kan je zeggen: "Wat typte .... net voor debiel nonwoord?" Dit is ook zo te verzinnen voor elk woord, woordengroep of zin je als 'antwoord' geeft. Ook als je een vraag niet mag stellen, dan nog bestaat die vraag nog wel, dus heeft dat antwoord wel een vraag.

Een antwoord heeft nooit een vraag.

Het antwoord "je vraag is geen vraag".

Een antwoord dat geen nieuwe vragen oproept.

Het antwoord van de ja-knikker

42 Toegevoegd op 05-05-2009 11:07:03 Lees de Guide. Het antwoord op de ultieme vraag van 'Life, the Universe and Everything' wordt onthuld, maar de vraag zelf nooit gevonden.

Bronnen:
The Ultimate Hitch Hiker's Guide to the...

Voor elk antwoord is een vraag te verzinnen. maar is voor elke vraag ook een antwoord te verzinnen?

Het antwoord 'ik weet het niet'.

Glimlach

Geen antwoord, geen vraag. Wanneer je een vraag stelt ben je IN het antwoord(onbewust). Dus als er geen antwoord is is er geen vraag.

De reactie: O, ....

Er is geen antwoord zonder vraag

1.Heel vervelend in vergaderingen als je al drie keer je vraag stelde en je krijgt niet het gewenste antwoord. Niet dat je niet je zin kreeg, maar je krijgt gewoon geen antwoord op je vraag. Als ze erom heen draaien dus. 2. Laten we zeggen dat een betoog of een lezing of een film (enz.) een antwoord is op geen vraag. Je loopt dus met een vraag rond. Je bezoekt die evenementen die je helpen je vraag beantwoordt te krijgen. Door het zien van die film (oid) valt het je ineens in. Het was geen direct gestelde vraag, maar je kreeg wel je antwoord. Een soort aha-erlebnis, zeg maar. Toegevoegd op 07-05-2009 13:22:46 Ik weet er nog een... ziekten. Is nooit om gevraagd, maar het is er gewoon.

Het ongevraagde antwoord. Toegevoegd op 06-05-2009 19:43:30 Ik zie dat iemand net hetzelfde dacht.

Ik ben niet religieus maar ik denk "god "

Wanneer je iets uit jezelf zegt, zoals bijvoorbeeld; "ik ga een lekker kopje koffie voor je zetten".

Het is geen antwoord als het geen vraag hebt. Je kan wel een vraag hebben zonder antwoord, maar geen antwoord zonder vragen. Anders zou het niet "antwoord" heten. ant·woord het; o -en mondelinge of schriftelijke reactie: een ~ op een brief Zonder actie, geen reactie?

42

Een antwoord is altijd het gevolg van een vraag, anders zou het geen antwoord zijn Je kan wel een vraag hebben zonder antwoord. maar andersom is niet mogelijk, omdat het een gevolg van is.

Ha, die BvB; Het antwoord dat je nog niet hebt gegeven omdat de bijbehorende vraag nog nooit is gesteld.

Ik sluit me aan bij Samira, die duidelijk stelt, met behulp van de woordenboekdefinitie: zonder actie, geen reactie. Ikzelf ben nogal talig ingesteld, dus dacht direct aan het Engels waar naast 'answer' de woorden 'reply' en 'response' gangbaar zijn. Respons wint trouwens ook in ons taalgebied aan populariteit. Het van oorsprong Latijnse prefix 're' betekent 'terug' of 'opnieuw'. Je geeft iets aan iemand terug. Dus altijd nadat die iemand eerst iets heeft gegeven, namelijk de vraag.

Elke antwoord komt voort uit een vraag... Elke vraag heeft een antwoord... Elke actie heeft een reactie... Het is de menselijke aard om vragen te stellen (kijk maar naar een klein kind). Alle kennis die er IS komt voort uit de drang om vragen te stellen en antwoorden te zoeken. Een antwoord zonder een vraag is het zelfde als een dag zonder nacht

Als je 'nee' antwoordt op de vraag: "Is dit een vraag?"

linksachter de hoek om en groen dicht....

Het antwoordt op deze vraag bestaat niet! Uiteindelijk is er voor alles al een oplossing, maar we moeten voor vele problemen de oplossing nog zien te vinden. Maar voor deze vraag, daar zal men nooit, nooit een oplossing voor kunnen vinden! Voor het bestaan van God, daar zal ieder op zijn tijd een antwoordt op krijgen. Voor ziekte, dat is er niet gewoon, dat heeft een oorzaak. En ga zo maar door!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100