Kan Tai Chi, Qi Gong en meditatie ook ziektes als Aneurysma, Crohn, asbest in longen genezen/verminderen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja naar mijn idee wel. Hier zijn een paar artikelen die ik heb gevonden: http://www.crohns-disease-and-stress.com/taichi.html http://www.sciencedaily.com/releases/2007/01/070123143544.htm http://www.hcs.harvard.edu/~htctc/lecture_rsi.html http://www.sciencedaily.com/search/?type=news&keyword=tai+chi§ion=all&filename=&period=all&sort=relevance# http://www.taichiresearch.com/ Toegevoegd na 11 minuten: Kanker is natuurlijk een hele erge vorm van een ziekte. Deze heeft absoluut aandacht nodig vanuit de westerse geneeskunde. Maar in de westerse geneeskunde zijn er ook veel ziekten die niet opgelost kunnen worden, hiervoor hebben ze vanuit het oosten (china) wel goede alternatieven. Denk daarbij aan chronische aandoeningen. Maar chronische zegt al dat er geen oplossing voor is. Er is hier een documentaire over welke begint met de onderstaande youtube filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=6c8en13CD3w&p=85432B737E542E46&playnext=1&index=1 Zoekterm voor youtube: "Healing and the Mind with Bill Moyers 1 - The Mystery of Chi" Of dit fimpje met een leuk stukje op 2:58 http://www.youtube.com/watch?v=fs05RKjxMMY

Nee, dat kan niet. Daar heb je echt medicijnen voor nodig. Tai Chi is goed voor de balans, Qi Gong ken ik eerlijk gezegd niet en meditatie is rustgevend, maar ze zijn niet genezend. Daar heb je de geneeskunde voor.

Over Aneurysma en Crohn ga ik niks zeggen , heb ik geen idee van, maar het lijkt mij sterk dat je asbest uit je longen kunt denken of mediteren, hoe je ook je best doet.

Bronnen:
http://www.gezondheidsnet.nl/medisch/video...

Ik ben er van overtuigd dat dat mogelijk is. En er is ook wetenschappelijk bewijs daarvoor met het boek van bruce Lipton "The biology of belief". Nog geen nederlandse vertaling helaas.

Meditaties kunnen, als je er in gelooft, rust geven, maar dat is dan ook het enige wat ze doen.

Helaas kan het niet genezen, wel kan het, als je er voor open staat de klachten verminderen of de bijwerkingen verminderen, maar een positieve kijk op de wereld is voor iedereen beter!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100