Wat voegt paranormaal begaafd zijn toe aan je leven?

Wat is de meerwaarde? Waartoe dient het, hoe pas je het toe? Wordt je leven er door verrijkt? Zo ja, op wat voor manier? Als je het toepast voor anderen, wat is je motief? Wat kan/wil je er mee bereiken/behalen?

Zou je nog zonder kunnen? En waarom wel of niet?

En hoe ga je om met de argwaan die het aantrekt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het paranormaal zijn betekent een grote belasting in je leven, een extra verantwoording voor je naastemens. NEGATIEVE: Het verkrijgen van informatie waar je niet om gevraagd hebt, het verkrijgen van opdrachten voor hulp aan je naasten, het oppikken van het verdriet van een ander waar je echt niet op te wachten zit. Het voelen en ervaren van wanhoop en uitzichtloosheid van de ander , het krijgen van inzichten in deze waanzinnig uit de hand gelopen wereld, het aanvoelen van een naderende climax van dit leven. Geen positieve climax maar een negatieve. Het altijd maar weer verbaal aangevallen worden, je altijd maar weer moeten verdedigen van iets waar je heilig in geloofd. Heel veel energie moeten steken in situaties en personen. Het waarnemen van onbegrijpelijke processen buiten je zelf om, het waarnemen van een andere wereld en je altijd maar weer afvragen wat je er toch mee moet. POSITIEVE: Het voelen in je zelf en bij anderen van het intense blij makende gevoel dat je eigenlijk niet verder kan omschrijven. Het mogen en kunnen helpen van anderen die vast gelopen zijn in het leven. Het weghalen van andermans pijnen, geestelijk en lichamelijk. Het mogen en kunnen ,van contact maken met gene zijde. Wat te doen met de argwaan betreft dit onderwerp? Veel luisteren, respect blijven hebben voor andere meningen en je beseffen als je , je nek uitsteekt dat je klappen kan krijgen. Tegenstand maakt je sterker en geeft je meer inzicht in de ander, eens zullen zij het ook ervaren, want het is aanwezig in ieder van ons. We zijn allen gelijk.

1= niets 2= geen 3=niet 4=nee 5= op geen enkele 6= euro's vangen 7= ja, makkelijk 8= omdat het niet bestaat 9= niet.

hai!! ik begrijp dat je niet helemaal begrijpt wat een paranormaal persoon voor leven leidt, en hoe hij daarmee omgaat. Of wat dat voor leven is. Ik denk dat ieder leven heel persoonlijk is, maar dat ieder leven ook veel overeenkomsten vertoont met andere levens... De paranormale persoon voegt iets toe aan de maatschappij. Iedereen die dergelijke dingen doet op een niet algemeen geaccepteerde basis (- waarom is paranormaal niet een geaccepteerde basis eigenlijk?) kan weerstand verwachten omdat er altijd wel mensen zijn die ertegenin gaan. Daarmee zal de paranormaal begaafde persoon dus moeten omgaan, en dat zal ook heel erg karakter-vormend werken. Welke manier de persoon ook kiest. De paranormale persoon is iemand die meestal zijn leven in dienst van de medemens stelt. Hij of zij geeft hulp, advies, raad, pointers... op de manier waarop hij/zij dat kan. Ieder paranormale persoon heeft haar/zijn eigen fortes: de een is goed in vormen, de ander in kleuren, weer een ander in bewegingen en zo voorts. Dus je kunt niet van elke paranormale persoon hetzelfde verwachten, of van elk verwachten dat ze de lotto-cijfers goed voorspellen (- om maar een stokpaardje van sceptici beet te pakken). Paranormalen helpen de medemens door aan te geven waar diens klachten vandaan komen, waar diens frustraties in het leven liggen, en waar diens uitdagingen. Ook waar de persoon goed in is en op welke manier die persoon weer kan helpen. Uiteindelijk leven we geen van allen op eilandjes maar allemaal samen in deze maatschappij van de wereld. Er is een metaphysisch aspect aan ons leven, maar niet iedereen staat daarvoor open. Als je alleen maar geloofd in wat je kunt pakken en aanraken... wat betekenen liefde, hoop, verwachtingen en dergelijke dan voor je?? Paranormale mensen staan meer in contact met het metaphysische en op basis daarvan helpen ze de medemens. DAT is wat ze willen. Uiteindelijk is IEDEREEN paranormaal, maar niet iedereen wil daarvoor uitkomen. Dat leidt ertoe dat de persoon meer zelfontwikkeling meemaakt want uiteindelijk is de ander helpen altijd jezelf helpen. Ik weet dat niet iedereen het met dit antwoord eens zal zijn maar dat ligt aan die personen. Het leven draait erom jezelf te leren kennen, en je talenten niet te begraven.

Ten eerste moet je je niets aantrekken van wat anderen erover denken en/of zeggen.Wanneer jij ervoor open staat en blijft staan zul je merken, dat je steeds meer ervaringen opdoet.Wanneer je anderen zou willen helpen, ligt het er abusievelijk eraan waarvoor en waarom.Jij zal hen pijn,vreugde en/of verdriet te verwerken krijgen en dus ook voelen.Hierbij heb je altijd iets van diegene nodig wat van deze persoon is of is geweest. Het behoeft dus niet altijd een overledene te zijn.Het kan hierbij gaan om een foto, sieraad, kledingstuk oid.Laat je nimmer misbruiken en maak zelf nimmer misbruik ervan.Hierdoor kun en zal jezelf in problemen kunnen komen net als diegene die jij zal proberen te helpen.Succes...

Hier wat speculaties van een ongelovige: Ik denk dat het paranormaal zijn, het zelfde bijdraagt aan je leven als bijvoorbeeld gelovig zijn. Het laat je toetreden tot een groep mensen met een 'hogere waarheid' dan het platvloerse aardse, je ontstijgt daarmee de gemiddeldheid en je kunt het warme gevoel hebben dat je écht iets moois bijdraagt aan onze schepping. Bovendien heeft iedereen een inwendige drive om een ander te helpen, en als je dat kunt doen door mensen meer inzicht te geven in zichzelf, geeft dat een heel prettig gevoel. Dat is denk ik motivatie genoeg. Verder is de argwaan die je aantrekt ook iets waar je jezelf sterker door kunt gaan voelen. Jij bent de underdog, maar tegen de verdrukking in probeer je toch het beste te doen en op jouw manier goed te leven.

Als het paronormaal zijn inhoudt dat je meer aandacht en liefde voor je medemens hebt, en je in staat bent om anderen te helpen met jouw boodschap van licht en liefde, voegt het heel wat toe. Je gebruikt het dan op een positieve manier. Als het paranormaal zijn tot iets wordt gemaakt voor geldelijk gewin, platvloerse humor, of om je ego er mee op te krikken, voegt het helemaal niets toe, en breekt het zelfs af. Argwaan hoort bij het menselijk bestaan, daar moet je mee leren omgaan.

Paranormaal zijn kan oneindig veel toevoegen aan je leven. Je moet wel de goede paranormale vaardigheid kiezen. Extreem handige paranormale eigenschappen: -Kunnen vliegen, liefst heel hard en ook buiten de dampkring -Jezelf onzichtbaar kunnen maken -Gedachten van anderen kunnen lezen, ook als die ander daar niet voor openstaat -Terug in de tijd kunnen springen, of vooruit. Of tijd kunnen plaatsen tussen jou en iets anders -Kunnen genezen door in je vingers te knippen, liefst duizenden mensen en dieren tegelijk

Uitgelachen worden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100