hoe kan iemand geesten zien en hoe werkt het met de communicatie tussen de persoon en geesten

ik ben een persoon die geesten ziet. ik kan er niet mee praten maar ik zie ze wel staan. hoe kan het dat ik het wel zie maar me vrouw niet. wie kan dat uit leggen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Weet je zeker dat het geesten zijn en niet gewoon mensen die niet met je willen praten? Is dat eerste het geval, raadpleeg dan een psychiater. Die kan je misschien verder helpen. Is het tweede het geval, overweeg dan gewoon eens een gesprek aan te gaan. Als je er niet mee kunt praten heb je misschien een angst waardoor je jezelf niet zo ver kunt krijgen. Wellicht is het raadzaam een psycholoog te raadplegen. De reden dat je vrouw ze niet ziet, is mogelijk omdat ze alleen bestaan in jouw werkelijkheid. Je brein plaatst ze dan op een plek in jouw bewustzijn die voor anderen natuurlijk niet zichtbaar is. Dit kan door een sterk gevoel voor fantasie en inbeeldingsvermogen komen, maar ook door een storing in je brein. Daarnaast zijn mensen nogal geprogrammeerd om overal gezichten in te zien dus ook dat zou in je nadeel kunnen werken; wellicht is dat vermogen nogal ontwikkeld bij je.

Jouw fantasie is meer levendig dan die van je vrouw, zo simpel steekt het in elkaar.

Misschien ben je wel met de helm geboren, ik geloof zelf niet in geesten, sterker nog er is tot op heden geen wetenschappelijk bewijs geleverd dat ze bestaan, maar als je er last van hebt kan je het beste naar de dokter gaan, die heeft daar wel goede medicijnen voor.

zijn er buiten je vrouw mensen die wel eens geprobeerd hebben om te zien wat jij ziet? als die het ook niet zien dan word het hoogtijd dat je je eens binnenstebuiten laat keren door en psych.

Waarschijnlijk heeft je nick er iets mee te maken en heet je vrouw nuchtere naatje. Maar serieus, geesten bestaan niet en dus is er ook geen communicatie mogelijk. De enige andere mogelijkheid is, dat er naargeestige geesten bestaan en hun enige communicatie mogelijkheid is het uitdelen van anonieme minnetjes

Nou kijk, dat is natuurlijk! Want! Dan heb je dat je de mensen zijn, en dat die stemmen horen. En dan die stemmen, die vertellen van alles weet je wel, en dan dat soms dan ga je doen wat ze zeggen, en dan opeens dan ben je in Veenhuizen, daar is me broer ook, die heet Joop. Nou, en dan is dat je de geesten ziet, dat is dan dat zeg maar de vizuwela variantie op de stemmen. Maar! Want belangrijk! Dat je ze dan niet hoort, dat is dan wel goed, want dat scheelt weer met de rechter enzo.

Blijkbaar heb jij het 'zesde zintuig', en je vrouw niet. Zo simpel moet het haast wel zijn. Wat jammer dat je niet kunt communiceren met de geesten die je ziet. Dan heeft het namelijk ook weinig zin dat je ze kunt zien. Lijkt me dan alleen maar freaky. Ikzelf zou niet weten hoe je moet communiceren met een geest, want ik zie ze nooit. Misschien kun je daarvoor een cursus volgen of tips vragen aan een paranormaal persoon?

probeer eens n afspraak te maken met derek ogilvie.misschien kan hij je helpen.

Ik zou zeggen ga eens naar deze site http://lightworker.com/ Of wanneer je lid bent van de bibliotheek leen dat het boek her-inderen van Steve Rother.Misschien kun je er wat mee. Veel zoekplezier.

Geesten oproepen en met doden praten is onzin.

Bronnen:
Duco de Waart's kennis

jij bent daar blijkbaar veel gevoeliger voor dan je vrouw, ik denk dat zij op één of andere manier contact proberen zoeken met jouw.Ze wachten gewoon af of jij er klaar voor bent om te communiceren.Je kan het gewoon vragen wat ze willen ergens op een rustig plaatsje bijvoorbeeld als je in bed ligt of tijdens het mediteren ze gaan op de één of andere manier antwoorden,en als je dat helemaal niet wilt kun je ook vragen of ze willen weggaan "dat doen ze ook hoor wees gerust".Laat je niet ontmoedigen door reacties van mensen die daar niet in geloven je bent zeker niet "gek" ofzo.Ik zou zeggen stel je er voor open het zal je leven veel verrijken.

Het komt maar heel weinig voor dat twee personen op het zelfde moment de zelfde geest ziet. Komt nog bij, wat zie je dan? Ik heb mijn twijfels of je wel geesten ziet. Het komt maar heel zelden voor en jij praat er over alsof je het heel gewoon vindt. Indien je geesten ziet, zou je ook met ze kunnen communiceren, ik wacht voor de rest van mijn antwoord even jouw reactie af.

Mensen zien (meestal) geesten wanneer zij daar 'rijp' voor zijn. Jij hebt mogelijk een zesde zintuig en de 'gave' om een geest te mogen zien. Niet iedereen heeft deze gave, een zesde zintuig dat zo ontwikkelt is dat je dit mag zien. Bij jouw vrouw zal het dus anders liggen. Ik hoor vaker dat iemand een geest/verschijning ziet maar wanneer een ander daarbij aanwezig is, hoeft deze het niet te kunnen zien. Hoe je kunt communiceren? Dit kan door gedachten, je hoeft niet te spreken want zij kunnen jou 'lezen' zonder taal. Jij kunt hun verstaan zonder horen. Je kunt het voelen of gewoon wéten. Gebruik hierbij je intuïtie. Soms willen verschijningen (nog) niet communiceren en laten zij alleen hun aanwezigheid zien. Hoop dat het zo een beetje duidelijk voor je is.

Ik sluit het zeker niet uit dat je geesten ziet. Wat ik je zou adviseren is om ze naar het licht te sturen. Het leven met normale levende mensen is al zo gecompliceerd genoeg, laat staan dat je er nog geesten bij krijgt. Mensen die zijn overleden hebben hun leven gehad,en zijn overgegaan. Er wordt voor hun gezorgd, ze zijn in goede handen. Blijf met beide benen op de grond, en houdt je met de uitdagingen van het leven bezig, en de levenslessen die je moet leren.

Ik denk niet dat je geesten echt kan zien.Denk wel voelen,en je fantasie en begrip proberen er misschien een beeld bij te plaatsen.Je vormt dan zelf wat je ziet. Of misschien heb je indd een gave. Lijkt me overigens niet prettig als je de enige bent die het ziet.

een vriend van mij ziet ze ook en hij stuurt ze regelmatig weg. het is vrijwel nooit uit te leggen aan mensen die dit niet zien. of er begrip voor hebben. ik dacht ook dat die vriend een grote fantasie had, als ik dat zei werd hij erg ongelukkig. inmiddels weet ik beter. hij ziet en hoort en voelt wel degelijk van alles uit 'een ander niveau van bestaan/zijn'. ik respecteer dat. in het besef dat er echt meer is tussen hemel en aarde. het is jammer dat jouw vrouw 'ze' niet ziet. het is ook niet aan te leren. het is een kwestie van gevoeligheid juist op dat niveau. ik wens je er heel veel sterkte mee. en ook dat je in staat zult zijn er zo mee om te gaan dat het je leven niet beheerst. praat erover met hen die ze ook zien. dat kan je steun geven.

Sommige mensen zijn er gevoelig voor, anderen niet. De meeste mensen niet (of ze durven er niet voor uit te komen). Ik zie ze niet, maar kan er tenminste 1 voelen en ermee communiceren. Of ik dat nou een geest moet noemen, weet ik niet, maar voor het gemak zal ik dat maar doen. Je hoeft het alleen maar te denken, in je hoofd doen alsof je er tegen praat. Tenminste, zo werkt dat voor mij. Als je geest niet antwoordt, dan heeft 'ie daar blijkbaar geen zin in. Laat je niet gek maken door alle negatieve reacties, die komen gewoon van mensen die er niet gevoelig voor zijn, of die gewoon niet het lef hebben er voor uit te komen.

Prachtig vind ik als je dat kan. Jij moet de rest nog ontwikkelen denk ik. Ik had al een reactie gezet in het begin. (kan je terug lezen) Ik geloof je voor 100 procent. Je hebt heldervoelen~helderziend ~ helderwetend~helderruikend enz enz. Ik kan ook iemand die geesten ziet en toen vertelde een medium dat je vragen moet stellen aan die geesten en dan antwoord kan krijgen als ze zin hebben om te praten. Misschien hebben ze geen zin of willen ze niet praten met jou omdat je er niet klaar voor bent. Die persoon die ik kan die dusook ook geesten ziet,is er niet klaar voor die is heel bang om ze horen praten en sluit zich daarvoor af. Misschien ben jij dus ook bang en weten die geesten dat. Maar laat je totaal niet gek verklaren door al die negatieve antwoorden hier. Ik vroeg ook aan een medium waarom ik nooit geesten ziet ze zei omdat ik er niet open voor sta en bang ben. Ik zelf ben er heel bang voor dus ik sta er ook niet open voor.

ga eens naar een medium toe. Je hoort het wel vaker dat mensen geesten zien en dat zij je proberen iets duidelijk te maken maar ze weten er niet mee om te gaan. Het beste is om te accepteren dat ze er zijn. Misschien schiet je daar al mee op. Ga zitten en stel de vraag: wat kom je doen? wat wil je? en wacht om te kijken of er een antwoord komt. Dit hoeft niet altijd verbaal te zijn. Soms kan je beelden door krijgen en soms ook niets. blijf gewoon rustig zitten en stel je ervoor open. Misschien kom je hier verder mee. En anders echt een medium. Je heb op tvwest een programma Bep het Medium google het eens. Best interessant. Ik ben daar zelf geweest en het was een bijzondere ervaring. Zij zag ook mijn opa en oma staan, nou die kon ze niet maar wist ze wel helemaal te omschrijven. Ze praatte er ook niet mee maar kreeg wel dingen door. Succes!

Hai Mafferooie, Ik denk zelf persoonlijk dat je makkelijker met 'geesten', 'energiebronnen' of hoe je het ook wil noemen, kan communiceren, wanneer je er voor open staat. Hoewel de meesten mensen bij het zien van een geest verschrikkelijk schrikken of in paniek raken kun jij hier blijkbaar rustig mee om gaan. Zie je de geest alleen thuis? Want als je er last van hebt is het mogelijk om een medium (oid) langs te laten komen die je kan helpen om de geest te laten 'verhuizen' of naar het volgende 'level' te laten gaan. Hoe dan ook, zie het als een gave :-)

zie je ze in je slaap of als je wakker bent?

Zolang de mens bestaat zijn er geestverschijningen. Jij bent wellicht het topje van de ijsberg aangezien veel mensen het niet eens melden. Met name in Engeland zijn geestverschijningen maatschappelijk geaccepteerd en men praat er over zonder afkeuring. Bijgevoegd een klassieke foto waarop een man zijn nieuwe auto toont maar zijn moeder zit op de achterbank terwijl ze al jaren dood was. Er is nog geen verklaring voor geestverschijningen en er is geen verklaring waarom jij ze wel ziet en je vrouw niet. We zijn gewoon nog niet zo ver in de wetenschap. Voor onweer had men duizenden jaren ook geen verklaring tot we elektriciteit ontdekten. Wellicht zijn geestverschijningen of de communicatie met geesten wel heel normaal in de toekomst wie weet. Het is onzinnig om het als onzin af te doen, men moet altijd open staan voor mogelijkheden, daar is de wetenschap op gebaseerd.