11:11 uur op de klok?

Ik zie vaak de tijdstip 11:11 uur op de klok staan. Even gegoogeld en meer mensen hebben dit schijnnaar?
Hoe kan dit en is dit wetenschappelijk te verklarem?

Weet jij het antwoord?

/2500

11:11 uur komt slechts 1 keer per 24 uur voorbij op de klok. Echter doordat mensen dit kennelijk als een speciale tijd zien, vier keer een één staat natuurlijk ook erg leuk, blijft deze tijd je sneller en langer bij, dan bijv 15:27 uur. Verder is er niks bijzonders aan 11:11 uur.

Elf minuten over elf. Daar is toch niks bijzonders aan? Het wordt iedere dag 11 uur en dus ook iedere dag 10 minuten over elf en elf minuten over elf. Als je een 12 uurs klok hebt kan je dat twee keer per etmaal zien. Als je een 24 uur klok hebt, zie je dat maar een keer per etmaal.

ik heb ook heel vaak dat als ik kijk hoe laat het is ,de klok, op dubbele cijfers staat . verder heeft het niet veel invloed op iets . elk cijfer /getal heeft wel een verhaal en word ergens mee inverband gebracht.

Ik zie heel vaak 13:37. Ik zie ook heel vaak andere tijden, maar alleen 13:37 blijft me bij. Daardoor krijg je een vertekend beeld. Als je gedurende een perdiode van een paar weken eens consequent zou opschrijven welke tijden je allemaal ziet, merk je dat het allemaal wel meevalt met hoe verschrikkelijk bijzonder dit is. Mensen herinneren zich nu eenmaal gemakkelijker de bijzondere gebeurtenissen, en 11:11 is in gedachten nu eenmaal "bijzonder", omdat het er zo leuk uitziet.

Wat is hier raar aan? Het is gewoon een normale tijd. Net al 15:30 00:01 enzo

Dit komt omdat het jouw aandacht vraagt! Het zijn gelijke getallen 11:11, dit valt meer op dan bijvoorbeeld 13:47. Juist omdat het gelijke getallen zijn en opvallend, valt het je steeds weer op. Er zijn inderdaad mensen die dit ook hebben. Zo zijn er mensen die het steeds opvalt wanneer het 22:22 is of 3:33 enz..... Je staat hier meer bij stil, van 'O, dat is ook toevallig, weer 11:11, het is net zo vaak 11:11 als 11:30 maar juist die vier énen trekken jouw aandacht.

Wat ontzettend grappig dat jij dit ook hebt.. ik ben ook een 11:11 type.. Op kantoor roep ik bijna elke dag : jongens het is weer 11:11, gewoon omdat iedere in het begin zei dat het toeval was dat ik zo vaak precies om 11:11 op de klok kijk. Ik heb ook een tijdje gedacht dat het gewoon toeval was, maar volgens mij is er een ingebouwd klokje dat aanvoelt dat ik precies om 11:11 even op de klok moet kijken. En (voor de sceptisi) het is dan niet zo dat ik om 11:00 al begin met steeds op de klok kijken om 11:11 te vangen..

het valt me op dat er een hoop nuchtere mensen dit forum boezoeken.. Persoonlijk zie ik het anders Ik had t bijna dagelijks bij 22:22.. Geen idee wat dat betekend. Maar ben bijv. ook de week voor 9/11, iedere ochtend om 9:11 wakker geworden. Niet stil staande bij het feit dat 9/11 er aan zat te komen. Wat het verder betekende weet ik ook niet, maar persoonlijk zie ik het als, GEEN toeval.. Een vriend van me had weer iets met 7:07 (of 6:06 o.i.d).. Die werd iedere ochtend om dat tijdstip wakker. en is gaan googlen op nummerologie.. Had iets met vakantie te maken, en die ging inderdaad die week daar na met vakantie. Dus ik zou zeggen verdiep je eens in nummerologie als je dat interesseerd!

11 is het gekkengetal. Vandaar dat op 11/11 om 11:11 uur de nieuwe Prins Carnaval wordt bekendgemaakt. 11.11 uur is een tijd met betekenis, die qua vorm opvalt. Ik denk dat volgend jaar 2011 een bijzonder jaar zal worden voor de carnavalisten. Toegevoegd na 3 minuten: En over leuke getallen gesproken: als drie mensen mij waardering geven voor mijn antwoord, verandert mijn puntenaantal in 1234 is dat niet leuk? 1111 heb ik al gehad, die uitslag is mij inderdaad ook extra opgevallen.

11:11 en 11:33,hoe het kan weet ik niet maar als ik op de computer bezig ben zie ik die tijden altijd als dingen opzich.En zovaak kijk ik niet naar de tijd ik gebruik alarms voor me afspraken..

Zulke vragen blijven alsmaar terug komen, ik ben er ook wel eens mee bezig geweest, ga vaak naar bed om 22 uur 22 of 23 uur23, kocht vandaag een toegangskaartje met het mummer 2222, ja, is het iets bijzonders of is het alleen omdat het opvalt en je al die andere keren vergeten bent.

We zijn allemal een, daarom zijn we verbonden met elkaar door onze gedachten. Er is een energetische poort voor je opengegaan, waardoor je gedachten zich snel in de werkelijkheid manifesteren. Kies je gedachten wijselijk in deze periode en zorg ervoor dat ze overeenstemmen met je wensen. Stop geen enkele energie in denken aan je angsten, opdat je ze niet manifesteert.

Bronnen:
Getallen van de Engelen, de verklaring...

Ik zie zojuist dat het 19.12 uur is! ook bijzonder

Hoi, Ik had en heb ook iets met het getal 11, en na wat zoekwerk vond ik op de website van Uri Geller (los van hoe je over hem denkt) interessante informatie. Want je bent zeker niet de enige! Zie: http://site.uri-geller.com/en/are_your_eyes_attracted_to_11_11 Een wetenschappelijke verklaring is er geloof ik niet, voor zover ik weet is hier nooit onderzoek naar gedaan. Misschien interessant voor de heren/dames sceptici om dit "fenomeen" nader te bestuderen, want het is significant dat vele mensen aan het "11 syndroom" "lijden" ;-)

Bronnen:
http://site.uri-geller.com/en/are_your_eye...

Ooit heb ik dit opgezocht, omdat ik het ook heb. Het heeft met jezelf te maken, ik bedoel het kan het tijdstip van je geboorte zijn of een andere gebeurtenis. Helaas kan ik het niet meer terugvinden. Ik zou zeker nummerologie raadplegen, bijv. het getal 4 en kijken of dit getal jou goed beschrijft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100