Is een spiritbox/ghostbox gevaarlijk?

Ik wil graag in contact komen met geesten. Ik zou het graag met de spiritbox willen doen. Maar mensen zeggen dat het gevaarlijk is maar waarom? Ik ben niet echt ervaren, Heb nog nooit geesten opgeroepen. En ik weet niet echt wat de gevolgen zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het gevaar, dat is verbonden aan het oproepen van geesten, is dat je niet weet wat voor geest je zult oproepen. Dat zou zomaar een kwade geest kunnen zijn, of een demoon. Maar het is nog nooit onomstotelijk bewezen dat je spoken en geesten kunt oproepen. Als dat niet kan, zijn de geluiden, die uit een spiritbox/ghostbox per definitie onschuldig en dus ongevaarlijk.

Contact maken met geesten kan je niet leren. Wel kan je er zelf veel onrust door ervaren, zeker als je daar gevoelig voor bent. Dus NOOIT doen.

Ik heb zelf een GeoBox gebouwd en meer van dat soort elektronica. Je kan niet echt een persoon oproepen, het is met de dag wat er door komt. Maar je kan vragen stellen over de persoon en een voorwerp neerleggen, zo als foto of sieraad of wat dan ook, Maar roep ze nooit op, en ze moeten vanzelf doorkomen. De antwoordt terug hoef niet altijd van de stem te zijn die je gewend bent. Neem het op en luistert het later af en dan hoor je veel meer. Maar er zit wel een ritueel aan vast dat je er na moet gaan zuiveren met salie. Ik dacht dat het ook onzin was, maar je moet het ervaren om te weten hoe het werkt. Doe het onder goede begeleiding en ga niet zomaar wat doen. Wij hebben er al veer sessies gedaan en hebben ons goed voorbereid en ervaring op gedaan. Is moeilijk uit te legen hoe en wat en hoe je zelf er mee omgaat. Wees en blijf heel nuchter. Dus wees wijs wat je doet en het gaat dan goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100