Kan een geest die niet kan lezen toch communiceren via een ouija bord?

Vroeger waren er redelijk veel mensen die niet of nauwelijks konden lezen of schrijven. Dus de kans dat je een geest oproept die dat ook niet kan lijkt mij aanwezig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je vraag kan op twee manieren beantwoord worden: Voor de ongelovigen Dit is het zoveelste bewijs dat je de antwoorden bij een Ouija-bord zelf geeft. Voor de gelovigen De geest spelt niet zelf het antwoord, maar deze dicteert via de geest van de deelnemers de antwoorden op het bord. De geest kan voor dit dicteren analfabeet zijn. Toegevoegd na 6 minuten: Waarschuwing voor de gelovigen: "Het gebruik van een Ouija-bord kan gevaarlijk zijn. Overledenen zullen op allerlei manieren voor hun mogelijk contact met ons proberen te maken. Er is maar een kleine laag verschil tussen hun wereld en die van ons. Als je het bord gebruikt, kun je het beste beginnen met een gebed naar wie of wat je dan ook in gelooft. Het moet alleen serieus gebruikt worden en met respect, niet alleen voor de lol door mensen die op zoek zijn naar spanning. Na het gebed voor bescherming van het hoogste witte licht wat er is kan je aan de slag. Dit is een fout die veel mensen maken. Ze gaan met zijn allen zitten en vragen "is daar iemand? " Op die manier weet je nooit wat of wie er door kan komen. Als je niet specifiek te werk gaat kunnen er ook negatieve entiteiten doorkomen. Je maakt als het ware een soort doorgang open naar de andere zijde. Vandaar dat je dus beter om bescherming kan vragen alvorens te beginnen. Als je klaar bent is het ook weer belangrijk goed af te sluiten. Dit doe je door weer een gebed te zeggen en de entiteiten weer terug te sturen naar de andere kant waar ze vandaan kwamen. En hardop te zeggen dat het portaal weer dicht is. Sommige mensen zeggen dat het gebruik van een Ouija-bord inderdaad slecht en gevaarlijk is. Ze hebben ongelijk, het is alleen gevaarlijk als je het niet op de juiste manier doet. Dus mocht je besluiten om het Ouija-bord te gaan gebruiken, onthou dan goed dat het geen spelletje is. Doe het altijd met respect, verder is dit natuurlijk geen garantie dat je nooit te maken krijgt met een negatieve entiteit. Dus wees altijd voorzichtig. " Met andere woorden: je kunt er beter niet in geloven...

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/spirit...

Als je kunt communiceren, dan kun je ook leren. En als je kunt leren om te communiceren via een nieuwe manier, dus via ouija bord dan kun ook leren om te lezen en schrijven. Maar als een geest kan niet leren om schrijven na de dood, dan kan een geest ook niet leren om te communiceren via een ouija bord. Dit staat los van het feit of geesten wel of niet bestaan. Of dat communicatie via ouija kan of niet kan. En hoe de communicatie via een ouija bord verloopt en met wie je communiceert. Alleen het veel gemakkelijker om te communiceren tussen mensen onderling. En waar twee of meer mensen samen zijn wordt informatie uit gewisseld en tot nu toe weten wij nog niet volledig hoe mensen onderling kunnen communiceren.

Een overledene "oproepen" kan niemand. Dood is dood.... Waarmee je met zo'n ouija-bord wél in contact komt is met demonen, het smerigste en gevaarlijkste dat bestaat, het zijn dienaren van Satan. Ze geven je de indruk dat je met een dode communiceert, maar zijn er enkel op gericht je ten gronde te richten !!!! Gebruik zo'n bord nooit of nooit, verbrand het !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100