Hoe roep je geesten op??

Ik en een paar vrienden doen onderzoek over geesten eentje van ons is paranormaal, maar we wouden graag weten hoe je een geest op een veilige mannier kan oproepen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geesten oproepen is duizenden jaren oud en kan op verschillende manieren. Van glaasje draaien tot een geest in een medium laten komen. Ik heb eens van iemand persoonlijk gehoord ( een niet -gelovige overigens ) dat tijdens glaasje draaien na een paar keer op een gegeven moment de tafel ging zweven en ze dit op dat moment niet wisten te stoppen. Hij was zo angstig geworden dat hij het nooit meer zou doen, hij kon er met zijn verstand niet bij. De Bijbel heeft een verbod dat dit niet is toegestaan. In de geestelijke wereld is een machtsstrijd gaande tussen God en Satan. Door het oproepen van geesten stel je jezelf bloot aan geestelijke krachten, die bezit van je kunnen nemen ( van heel langzaam tot snel ). Zo kan je bijvoorbeeld stemmen in je hoofd krijgen, angstaanvallen etc. Misschien merk je in het begin er niet zoveel van Een van de tactieken van satan is juist om mensen te doen laten geloven dat het oproepen van geesten niet gevaarlijk is. Hou je verre van deze praktijken zou ik je willen adviseren! Richt je hart op Jezus in plaats van bezig te zijn met occulte zaken. Vertrouw op God en je zult merken dat je dan pas echt in volledige vrijheid leeft.

Dat kan niet. Geesten bestaan niet. Verschijningen zijn vaak verkeerde interpretaties van volstrekt verklaarbare zaken. Denk aan licht dat verbroken wordt door atmosferische storing, weerkaatsingen of de hersenen die simpelweg patronen herkennen zelfs daar waar ze er niet zijn. Ook zijn de hersenen ingesteld om snel gezichten te herkennen. Zoek bijvoorbeeld maar eens naar het begrip 'pareidolie'. En dan heb ik het nog niet eens gehad over bewerkte foto's en video's die de naivelingen op het verkeerde been zetten.

Je zou het een met Ouija board kunnen proberen op een plek waar jij denkt dat er geesten zijn. Ik weet niet wat de mogelijke gevolgen hiervan zouden kunnen zijn maar dit zou een effectieve manier kunnen zijn.

Door heel veel training en concentratie. Door diepe meditatie en zelf in trance gaan, is het soms mogelijk contact te maken met geesten. Maar nooit zo maar wat proberen! Kan je erg veel last van krijgen. Het is geen spelletje!! Het is vaak op die manier heel slecht afgelopen met sommige mensen.

Klinkt een beetje alsof jullie een studenten feestje willen gaan houden. Vergis je niet glaasjedraaien is geen grapje waar je de volgende dag met een kater van af komt... een veilige manier is er niet. Probeer eerst eens wat meer onderzoek te doen naar waar je aan begint. Hoe doe je het: teken een pentagram op tafel. Leg alle letters van het alfabet in een circel er om heen. In het midden JA en NEE deze letters kunnen allemaal op papier gschreven stukjes zijn. Je moet er dus wel wat moeite voor doen. Wees met 2 of 3 mensen. Concentreer je allen op de naam ASTAROTH (raad jullie weer aan iets te lezen) plaats in het midden ondersteboven een glas. Plaats allemaal je vinger op het glas, 1 iemand vraagt of astaroth aanwezig is. Dit moet je soms een paar keer doen als anderen er niet in WILLEN geloven. Wees beleefd en ga pas vragen stellen als het glas beweegt. LET OP dit is een manier waarmee je demonen in je huis en geest welkom heet. Het kan zijn dat je de wereld anders gaat bekijken. Als je jezelf er op deze manier voor open stelt kan het dus ook zijn dat er verschijningen komen wanneer je dat niet wilt ! Resultaten kunnen zijn: nachtmerries Gevoel dat er iemand aanwezig is terwijl er niemand is. Meer alert op geluiden die in je huis zijn. Positief als je deze krachten als prettig ervaart. En er iets mee kan doen. Maar het vraagt altijd iets van jezelf.

Blijf uit uw ogen kijken en kijk goed hoe dit moet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100