Is het mogelijk om geesten te leren zien?

Een tijd terug zijn er 2 mensen die me erg dierbaar waren helaas heengegaan. Ik ben toen bij een medium geweest en zij heeft contact met hen gemaakt en hen ook gezien. Zelf zou ik dat ook heel graag willen, contact maken met hen en hen zien. Maar de twijfel sloeg toe omdat iemand me ook vertelde dat je dan ook slechte geesten ziet. Alsnog ben ik nieuwsgierig of je zoiets kunt leren of dat dat een aangeboren gave is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het zien van geesten heeft alles te maken met de geestelijke gevoeligheid (wat liefde is) die je je in vorige levens hebt eigengemaakt, en daar is de één dus verder in dan de ander, simpel. Op het moment dat iemand dit bezit, en daarin bij zichzelf kan blijven, dus zich niet laat afleiden door anderen, of beïnvloeden door anderen, kun je een heel eind komen. Het is echter gevaarlijk om dit zomaar ff uit de losse pols te gaan doen, want er is inderdaad ook een negatieve astrale wereld. Kijk naar jezelf, kijk hoe je in het leven staat en je weet waar je bent, en wat de eventuele mogelijkheden voor je zijn... Voor alsnog zijn er twee minpuntjes waarom jij dat niet zo snel zou kunnen...Allereerst nieuwsgierigheid, de wereld van licht laat zich niet leiden zoals hierboven al vermeldt werd, en nieuwsgierigheid breekt af, en daar doen ze niet aan... En je twijfel...als die mensen je zo heel dierbaar zijn geweest, en dit bagatelliseer ik niet, dat zijn ze in je gevoel aanwezig, en vanuit dat gevoel zou er een begin kunnen ontstaan waardoor jij voelt dat ze er zijn...zolang je niet twijfelt! Toegevoegd na 1 minuut: Hoop dat dit wat duidelijker voor je is, en als je vragen hebt, hoor ik het wel...

Ik geloof wel dat je zoiets kan leren, maar ik zou er wel mee oppassen. Je zou misschien is een keertje naar een spiritueel winkeltje kunnen gaan, en het daar vragen. Of ergens op internet rond neuzen naar een eventuele cursus. Ik zou sommige dingen hierin wel met een korreltje zout nemen, want ook in dit soort dingen is niet iedereen te vertrouwen. Sucses

Ook zonder dat jij ze ziet, zijn ze bij jou, als jij dat gelooft. Dan maak je contact. Daar hoef je niets speciaals voor te doen, niets specialers dan soms aan hen denken. Dan weet je als je een probleem hebt, hoe zij je zouden helpen, wat ze zouden zeggen. Of je weet hoe blij ze voor je zouden zijn bij een succes.

Leren kan je het niet . Als je er open voor staat bestaat er een kans dat je de mooiste vorm van liefde mag meemaken . Maar ga je er niet op focussen en zet er geen druk achter . Zij laten zich niet dwingen om te verschijnen . Maar het is ook al een vorm van liefde dat zij geregeld bij jou zijn en af en toe ook voelbaar zijn . Maar geniet ook van het moment dat zij ook voelbaar zijn . Omdat zij ook bij andere mensen een bezoekje afleggen .

Je kan er beter mee leren leven dat mensen doodgaan. Lomp misschien, maar eerlijk. Mensen gaan verder als ze overleden zijn, en jouw poging om contact met ze te blijven houden kan er enkel in resulteren dat je sferen/ emoties die met die personen verbonden waren terugkomen. Daar heb je niets aan, die mensen zelf zijn al weg. Je kunt beter leren omgaan met het feit dat ze overleden zijn en daarvan leren dan dingen vast proberen te blijven houden die geweest zijn.

Mijn moeder en zusje zijn overleden. En ik kan dat ook niet echt accepteren. Mijn moeder was nog jong en ik had haar nog zo hard nodig.Ik mis ze beide iedere dag en denk ook iedere dag aan ze. Ook al zijn ze lichamelijk niet meer hier,ik voel en weet dat ze nog dichtbij me zijn.Vooral mijn moeder. Ik denk en voel dat ze bij me is.Vooral op moeilijke momenten.Dat ze over me waakt. Ik droom veel over haar en die dromen zijn altijd heel helder en duidelijk en voelbaar.En blijven ook bij me.Ik vergeet ze niet.Ik heb na haar dood ook dingen meegemaakt die niet verklaarbaar zijn.Ik heb dezelfde soort dingen ook gehoord van mensen die een kind hadden verloren.Mensen die daarvoor niet in zulke dingen geloofden.Ik vind niet dat je dat zelf moet willen opzoeken. En eerlijk gezegd geloof ik de meeste mediums niet.Er zitten veel oplichters bij die zeggen wat je wilt horen en die gebruik maken van cold-reading. En dat medium beweert ook nog jouw overleden dierbaren gezien te hebben? Ja,natuurlijk dat beweren ze altijd. Als jouw overleden dierbaren contact met je willen, merk je dat zelf.Zoals ik in mijn dromen.Dat geloof ik echt. Je moet het verder een plaats geven en verder gaan met je leven. Al ben ik daar voor mezelf nog niet uit. Maar dat komt omdat ik mijn moeder eigenlijk nog heel erg nodig heb in mijn leven.

Nee! Dat medium heeft GEEN contact gemaakt met overleden mensen! Waarschijnlijk heb je er aardig voor moeten betalen. Dus heeft het medium jou vertelt wat je graag wilde horen. Het succes van mediums en paragnosten kan worden toegeschreven aan zogenoemde cold reading-strategieën. Deze kunnen worden gebruikt om cliënten er ten onrechte van te overtuigen dat het medium meer kan waarnemen dan een gewoon mens.

Er zijn door het hele land genoeg mogelijkheden om je spirituele kant te versterken. Als je leert om jezelf genoeg open te zetten, kan je beslist mooie dingen zien en ervaren. Een goed medium kan dat ook. Verdiep je eens in de mogelijkheden die er zijn bijv meditatie cursus om mee te beginnen. Je komt dan vanzelf bij een andere cursus waar je verder leert. Succes

ga eens naar een paranormale beurs,snuffel eens rond,lees eens boeken,dan zul je denk ik wel snel zien ,dat er meer is tussen hemel en aarde,en zoek dan uit wat je er zelf mee wil doen, je kunt meer dan je denkt.en neem eens bewust waar wat je zelf kunt voelen,horen ,ruiken,zien.je zult versteld staan. wens je veel liefde en plezier en verbazing,en een tip ,zoek niet steeds bevestiging.

Als je je er voor open stelt is dat mogelijk,misschien kun je daarbij ook hulp krijgen van een medium.

Het feit dat je het graag zou willen is opzich al een "weg"! Daarbij kan ik je vertellen dat het niet gemakkelijk is... Allereerst zal je je er bewust van moeten zijn dat je een "gids" hebt, die jou al je hele leven begeleid, om het zomaar te zeggen... Deze gids is belangrijk als "communicatie persoon" tussen het hiernamaals en de (nog levende) mens... Dit is een veilige manier... Een gids communiseert met je doormiddel van je gedachten, je gevoel, maar ook via je dromen, bijv. Gedachten die niet van jou zijn... maar ze zijn er wel Gevoel wat ineens aanwezig is, bijv. bij onraad Dromen die je symbolisch een boodschap doorgeven... omdat je overdag "iets"wat belangrijk is, niet gezien hebt bijv. Door heel sterk aan jou "maatjes" te denken, en dat op een moment dat je alleen bent (rustig) roep je "ze" eigenlijk een soort van op... (is mijn ervaring) maar... je zal toch moeten kunnen inzien, dat je verder moet met je eigen leven, en niet als een pitbull je tanden erin zetten, en niet meer loslaten... dit gaat niet werken!! Soms heeft het een beetje tijd nodig... Mijn ervaring is ook: Als de personen te dicht bij stonden in je leven, die ineens zijn overleden... en je probeert contact te maken, op de 1 of andere manier lukt dit dan niet! omdat al je verstand en gevoel op 1 lijn moeten liggen! en dat valt niet mee als je verdriet hebt, terwijl je verstand weet dat je verder zal moeten gaan... met leven! Het is wel inderdaad een aangeboren "iets" Waar IEDEREEN mee wordt geboren ;) het ligt eraan hoe je het ontwikkelt hebt door schade en schande word je wijs!

Ik geloof in het bestaan van geesten maar ik raad je aan je er niet mee bezig te houden Als jouw overleden dierbaren contact met je willen dan zoeken zij dat op. ZIJ moeten het willen. Ga je zelf proberen contact te zoeken met geesten dan is er een grote kans dat je met pestkoppen te maken krijgt die jouw leven willen verpesten. Zij kunnen zich ook voordoen als een van jouw dierbaren en dan zul je niet merken dat het een ander is. Je kunt beter proberen je leven hier op aarde in goede banen te leiden en het hier prettig te maken en de dingen te doen die je wilt doen dan je met bovennatuurlijke zaken bezig te houden. Als die moeten gebeuren, dan gebeuren ze toch wel. Je leven is hier op aarde! Het is trouwens naar mijn mening niet eens mogelijk om te leren om geesten te zien.

als je ze niet ziet zie je niet. maar als je wil en het geloof in het hiernaar maals groot genoeg is kan je idd geesten waar gaan nemen omdat je het als zodanig interpreteert. of het ook DAADWERKELIJK geesten zijn is de vraag. zelf heb ik ook een tijdje geloofd dat er meer was tussen hemel en aarde. sterker nog, ik was er van overtuigd. mede door reacties hier op GV (vond voor mezelf dat ik overal voor open moest staan) ben ik eens geen denken wat nu voor mij pure logica (bewijzen) waren, en wat er overeind bleef staan van mijn ervaring als ik het vanaf de zijlijn bekeek, en er bleef NIETS over. wat ik heel duidelijk wil zeggen: mocht je angstig/terughouden zijn voor slechte geesten, verdiep je er dan niet in. niet omdat de slechte geesten vat op je kunnen krijgen, maar ook omdat hier de kracht van de illusie vaak onderschat wordt, en zonder dat je het weet (en dus grip hierop hebt) een eigen leven kan gaan leiden die een nare impact kan hebben op iemand leven. dit ziet men ook vaak bij het glaasje draaien of oproepen van geesten. bij de 2e link meer info hierover met uitleg waarom het gevaarlijk kan zijn voor sommigen. hoe dan ook, het is heel moeilijk om iemand los te laten die overleden is, super moeilijk. ik begrijp ook dat mensen dit (nog) niet willen of kunnen, net als jij nu. toch raad ik je aan om je er niet verder in te verdiepen zoals je niet sterker in je schoenen staat, ook niet uit nieuwsgierigheid. bij het filmpje (ongeveer minuut 1) vertelt gili hoe gevaarlijk het kan zijn als je erin geloofd, en het kan zelfs nog gevaarlijker zijn want sommigen hebben geen zin meer om te leven als ze eenmaal in een psychose komen, en ELK persoon kan in en psychose raken, verkijk je er niet op. hou je vast aan de mooie en dierbare herinneringen die je hebt aan deze personen. schrijf in een schrift wat je deze persoon nog wil vertellen, wat je wil delen, wat je nog wil zeggen etc. dit is voor nu een gezonderen manier om hiermee om te gaan. na het overlijden van mijn vader heb ik dit in verhaaltjes gedaan op marktplaats. het deed me echt goed, dus schrijven is het proberen waard. wat betreft de waarzegger is het wellicht verstandig om de 3e link te openen en de reacties/antwoorden te lezen. ik wens je heel veel sterkte en hoop dat je het verlies langzaam maar zeker leert te aanvaarden zodat je het makkelijker los kan laten.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Illusie
http://www.goeievraag.nl/vraag/coldreading.242465
http://www.goeievraag.nl/vraag/ouija-bord-...
http://www.youtube.com/watch?v=dyXzaE0mVVg

Naar mijn idee ligt dat aan jou. Ik denk dat je hersens sterk ontwikkeld zijn: waar je je aandacht opricht en wat je gelooft dat versterkt. Als jij gelooft dat geesten bestaan en je houdt je aandacht allert op waarnemingen en geesten, dan zal je langzaam maar zeker dingen gaan waarnemen denk ik. Als jij in iets gelooft zul je het op gegeven moment gaan zien, als je niet in geesten of iets gelooft zal je nooit iets zien. Daarnaast hoor ik verhalen over glaasje draaien en dat zou ik zeker niet proberen als ik jou was.

er bestaat zoiets als lucide dromen. dan houd je jezelf in je slaap zo onder controle, dat je als het waren wakker wordt in je droom. en dan kun je alles bepalen. je zou dus die 2 mensen opnieuw kunnen ontmoeten en je kan dan samen met hun praten of zoiets. (onthoud wel dat het een droom is het is dus niet echt). om een lucide droom te krijgen moet je wel wat oefenen.

Je hebt je gewoon laten beetnemen door dat medium. Ook dat medium kan geen geesten zien maar wel het geld in je portemonnaie. Als een medium echt contact zou kunnen leggen met overleden personen, zou hij of zij dat ook kunnen met vermoorde personen en zou zo elke moord kunnen worden opgelost.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100