Kunnen baby's / kleine kinderen aura's zien? en reageren ze daarom zo wisseled op mensen?

Ik ken iemand waarbij kinderen ongelooflijk aanhangig reageren hoe komt dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Klopt helemaal, kleine kinderen zijn helderziend, heldervoelend en kunnen aura´s zien en de Akasha kronieken lezen, klopt allemaal... Helaas voor hen verdwijnt dat allemaal, als de taal ontwikkelt, het is maar één eenling op de miljoen (grof geschat) die het levend kan en durft te houden tot aan latere leeftijd...

Nee. Ook baby's zien niets dat er niet is.

Dat is meer een gevoelskwestie dan wat anders.

Baby's zijn natuurlijk niet helderziende of iets dergelijks, ze reageren gewoon net zoals wij instant doen wanneer we iemand (voor het eerst) tegenkomen : puur op gevoel. Alleen hebben wij de bijbehorende emoties wat meer leren onderdrukken, en hebben we door ervaring geleerd dat je de eerste indruk ook wel met een korreltje zout moet nemen. Maar net als 'grote' mensen gaan ook baby's primair af op hun gevoel. Mensen die erg aanwezig zijn of een laag of hard stemgeluid hebben geven vaak te veel prikkels, wat ze als onaangenaam ervaren. terwijl heel rustige, zachte mensen makkelijker 'verdragen' worden. Dat heeft natuurlijk met hun aura niks te maken, of je moet aura interpreteren als iemands uitstraling. Die 'voelen' / interpreteren we natuurlijk allemaal, baby's ook. Het is overigens geen enkele indicatie over of de persoon in kwestie wel of niet 'deugt'. Bij huisdieren, en met name katten, zie je die reacties ook wel. Sommige katten zijn in geen velden of wegen te bekennen zodra er mannen de kamer inkomen bijvoorbeeld, of juist kinderen. Misschien speelt de geur ook nog wel een rol, bij mij wel in elk geval. Sommige mensen kunnen er nog zo leuk en lief en zacht uitzien en overkomen, maar als ze meuren als een ontplofte parfumwinkel, heb ik een instant afkeer van ze.

Iets wat niet bestaat kan niet gezien worden,noch door baby's noch door vowassenen. Dus nee.

Ja, baby's en hele kleine kinderen hebben alle deuren nog open staan, alle invloeden komen volop binnen. Daarom zijn ze ook zo gevoelig voor de omgeving. Als je met in gedachten baby's praat zie je ze reageren. Ze voelen dwars door je 'masker' hoe je je echt voelt. Ben je verdrietig dan worden zij ook verdrietig. Ben je blij dan worden zij ook blij. Voor baby's is er geen onderscheid tussen jou en hun, zij zijn één met de wereld. Later leren we 'ik', dat gooit al de nodige deuren dicht, en zelfbescherming aanleggen gooit er nog weer een aantal dicht. Daarmee weten we dan ook weer wat de deuren weer opent.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100