Is het lichtverschijnlel boven noorwegen een teken van buitenaardsen of van de nieuwe tijd?

De nieuwe tijd worst ook wel aquarius tijdperk genoemd.
Wel toevallig dat President Obama in Noorwegen is/was voor de ontvangst van de Nobel vredesprijs.
http://www.telegraaf.nl/buitenland/5534860/__Noorwegen_in_de_ban_van__UFO___.html?p=34,1

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

do 10 dec 2009, 12:19 Rusland erkent mislukken rakettest MOSKOU - Een test met de Russische intercontinentale Boelava-raket is opnieuw mislukt. Dat heeft het Russische ministerie van Defensie donderdag laten weten. Volgens het Russische persbureau Interfax was het al de zevende keer dat de test met een Boelava mislukte. Boven Noord-Noorwegen was gisteren korte tijd een vreemd lichtverschijnsel te zien. Naar nu blijkt het licht te zijn veroorzaakt door de mislukte lancering van een nieuwe Russische raket. De mislukte rakettest is een forse tegenvaller voor Moskou, want de Boelava moet een van de pijlers worden onder het Russische nucleaire arsenaal. De raket werd woensdag vanaf een onderzeeër gelanceerd. De eerste twee trappen werkten, bij de derde trap ging het mis. Volgens het ministerie van Defensie was dat te wijten aan instabiliteit in de motor. Daarmee lijkt dus tevens het raadsel rond de Noorse Ufo te zijn opgelost.

Dat was een ufo. En om het te verbergen is er een smoes verzonnen. Dat met die raketten. we worden voor de gek gehouden.

Zal het niet het Noorderlicht zijn misschien? Noorwegen licht toch al wat dichterbij de noordpool..

Het is de heilige geest die naar Barack op zoek was... Barack Obama moet daar de energie van de wereld verhogen door die heilige geest te ontvangen en door te geven naar ieder ander hier op aarde...

Ha, dat Mannetje; Het object vloog en niemand wist wat het was, dus het was per definitie een UFO. Dat is dus niet altijd meteen een buitenaards ruimtevaartuig overigens. Toen de Russen de mislukte lancering erkenden was het ineens geen UFO meer, maar een doodgewone raket.

We hebben dit nog nooit eerder zo gezien, DUS moet het buitenaards zijn. The revenge of the Maya's is at hand.. of zijn het boze martianen die genoeg hebben van het geloer naar hun planeet?

Het was een afgeschoten raket van de russen is gebleken, dus maak je niet bezorgd. Toegevoegd na 5 minuten: misschien is in rusland als stunt het nieuwjaar al ingegaan.Net effe iets anders.