Is het duur om 1 op 1 met Derrek Ogivile te praten?

We zijn nu ongeveer 3 maanden een familielid kwijtgeraakt en missen het contact heel erg. We zouden graag via Derrek willen communiceren maar we willen niet via de livetheatershow ofzo. Het liefst 1 op 1. Zou dit kunnen en is dit prijzig?

Toegevoegd na 16 minuten:
Alleen antwoord op prijsrichting, geen onzinnige reactie's over 'Derrek is ontmaskerd' en weet ik veel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Derrek Ogivile doet geen readings meer buiten het kader van de shows. Hij doet het alleen nog voor het miljoenencontract dat hij heeft bij de zenders. Dus met camera's erbij en alles erop en eraan. Als je toch graag een reading wilt, kun je een andere paragnosten zoeken, die wel in een 'privepraktijk' readings doen. Deze praktijken groeien als paddenstoelen uit de grond, dus geen probleem er een te vinden. Toegevoegd na 2 minuten: Op zijn officiele website staat vermeld: How do I get a private reading with Derek? Due to Derek's busy schedule he is unable to do private readings.

Bronnen:
http://www.derekogilvie.com/uk/faq.htm

Normaal gesproken doet hij dit niet meer vanwege zijn drukke werkschema, maar als je bereid bent met minimaal een bedrag met vijf à zes nullen over de brug te komen zal hij vast nog wel een keer een uitzondering maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100