Wat zoekt iemand bij een paragnost?Welke vragen worden daar gesteld?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als we er van uit gaan dat paragnosten bestaan, dan moeten we ook goed begrijpen , dat een paragnost of medium zelf niets kan, echt helemaal niets! Wel hebben ze vaak een grote mensen kennis en ervaring, zodat ze bewust en onbewust ook aan coldreading doen. Het bijzondere van een paragnost of medium is de toegevoegde waarde in de vorm van verkregen informatie, die buiten de coldreading om, verkregen wordt. Dus op paranormale wijze. Verders blijkt dat er een soort specialisatie is bij de paragnosten en medium's. Zo beantwoorde sommige alleen maar vragen over gezondheid, anderen over relatie, terwijl bij sommige vrijwel alleen vragen zijn op psychisch gebied. Wat zoekt iemand bij een paragnost of medium? Innerlijke rust, genezing, inzicht in het leven, blijdschap en geluk, een richting in het leven, omgaan met de dood, omgaan met overleden dierbare, vooral ouders en kinderen, zelfmoord van bekende, rust in het hoofd, slaapproblemen enz.

Het beste is om geen vragen te stellen en een reading te ondergaan. Laat de paragnost zijn bevindingen kenbaar maken en neem daarvan kennis zonder de paragnost een richting op te sturen. Beantwoord elke opmerking van de paragnost bijvoorbeeld met - Oké.

Merendeels zoek je daar bevestiging voor hetgeen je zelf diep van binnen al weet te beantwoorden. Het fijne hiervan is wel dat er bepaalde details naar boven komen, waar je nog meer bevestiging omtrent je vragen mee krijgt.

De meest triviale vragen van: Waar heb ik toen mijn borstel laten liggen, tot mag ik even met mijn vader praten... Maar het zijn meestal heel triviale vragen... te triviaal voor woorden... Toegevoegd na 24 minuten: maar dan wel de OVERLEDEN vader...

Mensen willen weten wat de toekomst voor hen in petto heeft; win ik de hoofdprijs in de staatsloterij?, Krijg ik een betere baan? Hoe zal het gaan met mij in 2010? Dat soort vragen, en natuurlijk ook, gaat mijn partner vreemd?

Waarschijnlijk worden er vragen gesteld waarvan de zgn. paragnost al weet dat ze gesteld gaan worden. Behoorlijk saai gesprek dus voor de paragnost. Maar serieus gezien denk ik dat het onzekere mensen betreft, die op een bepaalde manier iemand nodig hebben om bevestiging te krijgen. Ze zoeken troost of richting in hun leven, omdat ze dat blijkbaar op dat moment zelf niet kunnen opbrengen. Paragnosten maken hier dankbaar gebruik van en leveren wat de klant vraagt. De vragen die gesteld worden liggen allemaal in dit verlengde. Bijvoorbeeld de vraag of je ooit de liefde van je leven zult vinden. De paragnost ziet dan een schitterend beeld voor zich van een getrouwd stel (hij kan het zich nog goed herinneren van zijn eigen bruiloft) en communiceert dat naar de klant. Iedereen tevreden. Geweldig mechanisme eigenlijk, vraag en aanbod.

Dat zelfde vraag ik mij soms ook af, want de antwoorden liggen vaak in ons zelf besloten. De kunst is om je af te stemmen, en je intuitie te volgen. Soms hebben we een unheimlich gevoel over iets of iemand. Het is belangrijk om dat serieus te nemen. De vragen die bij een paragnost worden gesteld zijn vaak de standaard vragen.

bevestiging van zijn of haar eigen angsten,problemmen en hoop vooraal hoop op betere tijden op welk gebied dan ook en daar spelen deze altijd op in ,er is nog nooit een paragnost geweest die tegen zijn klanten gezegd heeft meneer u heeft een ziekte en over drie weken bent u dood ,omdat daarmee de hoop en de hoop van de paragnost trouwens ook(op een nieuw bezoek) in rook zou opgaan

Als ik naar een paragnost zou gaan zou ik de volgende vragen stellen: -Waar komen mijn pijntjes en ongemakken vandaan? -Welke vorige levens heb ik gehad? -Waarom gedraag ik me op een bepaalde manier? -Kan je me leren om goed met entiteiten om te gaan? Vragen die dus teruggaan naar tijden die ik heb verdrukt/vergeten (vroege jeugd), naar vorige levens en/of invloeden van mijn ouders en omgeving. Ik kan me ook voorstellen dat mensen vragen hoe het is met hun overleden naasten.

Bij een paragnost kun je van alles vragen. Een paragnost kan dingen voor je beantwoorden die je zelf ook kunt weten als je de tijd neemt om naar je eigen intuïtie te luisteren. Een paragnost is dus eigenlijk niet meer dan iemand die dingen waarneemt door middel van helderziend,-horend,-proevend enz is. Een medium daarintegen heeft contact met het hiernamaals en kan je ook dingen over je overleden dierbaren vertellen. Hoe het met ze gaat, hoe hun leven eruit zag en hoe ze gestorven zijn. Een goed medium kan je zelfs vertellen wat de hobby's of het lievelingseten was van je overleden dierbare. Dus voordat je naar een paragnost gaat moet je wel goed bedenken wat je vraag is, omdat een paragnost dus niet hetzelfde is als een medium. Groetjes Witchy.