Is het mogelijk of via Astrale Projectie in iemand anders zijn lichaam te treden?

Niet iedereen weet wat het is, s nachts treed je geest uit je lichaam(dit gebeurt onbewust) en met Astrale Projectie(als je vele hebt ge oefent) kun je het bewust laten gebeuren, dus dat je dan uit je lichaam kan treden je jezelf ziet liggen en in de geestenwereld zit(ook kun je communiceren met doden personen) en overal per seconde naartoe kan reizen, zelfs naar een planeet of andere dimensie, maar nu is mijn vraag kun je dan als astraal persoon in een andere slapende lichaam gaan of in een dode persoon zijn lichaam en dan controle verkrijgen van die persoon?

Want hier ben ik namelijk bang voor.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat je beschrijft in je vraag, over uittreding is zeker wel mogelijk, echter in hoeverre we dit kunnen sturen , is maar gissen. We komen dan in een gebied dat ( nog) niet voor ons is bestemd. We zijn daar als een klein kind dat nog niet eens kan lopen. Amper wat zien. Het is niet mogelijk in een ander slapend lichaam te gaan,dat is afgeschermd, of eigenlijk bewaakt door de eigen gids en het energieveld dat rondom dit lichaam aanwezig is. Zo kunnen ook anderen niet bij jouw binnen komen, wees er niet bang voor, anders gaan je eigen angsten jou overheersen, angsten die je zelf creëert. Hierdoor kan je in grote problemen komen met je zelf. Laat de andere wereld met rust en laat het uittreden met rust, (zover je dit zelf kan sturen), je bent hier veel te zwak voor!! De nacht is voor je lichaam en zelden voor je geest.

Er is geen geest dus ook geen astrale projectie en dus ook geen astrale project in iemand anders zijn lichaam. Dualistisch denken en argumenten hiervoor "er is een lichaam EN een geest" stierf een zachte dood de afgelopen 400 jaar. Zie: http://en.wikipedia.org/wiki/Dualism_(philosophy_of_mind) en dan argumenten en weerleggingen.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dualism_(phil...

Je gaat uit van foute veronderstellingen. * Je geest kan niet uit je lichaam treden. * Astrale projectie is onzin. * Er bestaat geen geestenwereld. * Je kunt niet naar andere planeten reizen of naar een andere dimensie. * Je hebt geen astraal lichaam. Enfin, zo kan ik nog wel even doorgaan. Sommige wetenschappers veronderstellen dat het gaat om een bijkomend verschijnsel van een verstoorde temporalekwabfunctie in de hersenen. Ook slaapverlamming geldt als een mogelijke wetenschappelijke verklaring voor het fenomeen. Deze slaapstoornis gaat vaak gepaard met realistische hallucinaties, waarbij men soms het gevoel heeft het lichaam te verlaten. Er zijn wel proeven gedaan en de conclusie was steeds dat daadwerkelijke uittreding niet plaatsvond.

Nee, dat kan niet, want jij leeft en een dode is dood, die heeft geen ziel meer. Dan zou je bezit moeten nemen van die overledene zijn ziel en lichaam. En aangezien zijn ziel al ergens rondzweeft, is dit dus logischerwijs niet mogelijk. Je zou dan een zombie krijgen, want je zou dan bezit nemen van een overledene en zombies zijn een verzinsel van schrijvers en de filmwereld (en vast nog meer). Een geest in een geest is zoiets als een levend mens in een ander levend mens proberen te stoppen. Dat laatste kan gelukkig niet, en zal dus ook niet werken voor geesten. (t kan wel, maar dan is het voor 18+)... Wat jij bedoelt, is of het ene levende persoon, een ander levend persoon andermans geest kan bezitten tijdens de slaap. Ik denk zelf dat dit niet kan. Wat wél kan, is dat een allang overleden persoon bezit neemt van iemands lichaam. Je kan dan voelen dat je niet jezelf bent. Je bent dan bezeten en iemand die er verstand van heeft zou je moeten bevrijden. Of dit ook kan via astrale projectie, dat lijkt mij héél sterk. Want als het al kan, dan zou je ten eerste nooit weten of het werkt, want de persoon slaapt. Je zou moeten wachten tot de persoon wakker is, en al die tijd moet jij het volhouden om binnen die lichaam te blijven. Je zou dit dus heel lang moeten volhouden. Het zou wel tijdens de slaap kunnen, maar dan nog, je hebt er gewoon heel weinig aan. Het is onmogelijk om ten eerste in het lichaam te blijven, en daarnaast zou je het nog heel lang moeten volhouden, wat jou heel erg veel energie kost, energie wat je normaal gesproken weer oplaadt tijdens het slapen. Je zou daar enorm moe van worden en vermoeid van wakker worden, alsof je helemaal niet geslapen hebt. Als een geest dit zou doen bij jou, zou deze gebruik maken van jouw eigen energie. Een geest heeft geen lichaam, hoeft niet te slapen en heeft maar een beetje energie van zichzelf...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100