Waar kan ik informatie vragen over een vortex?

En dan wel een vortex van energie onstaan, of was er al ,in mijn grot, waar dagelijks mensen in gaan staan die daarna de meest onwaarschijnlijke bewegingen maken en heel bijzonder, hun gedachten compleet laat stoppen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als er iemand is die je veel kan vertellen over vortexen is het Jaap van Etten. http://www.lemurantis.com/

Youtube eens op "Step into the vortex" van Esther en Jerry Hicks & Abraham. kan dat ermee te maken hebben? Das mijn eerste ingeving. Toegevoegd na 17 minuten: via deze link nog meer in deze combi van Vortex wat te maken heeft met Energie... Mocht er niet iets tussen staan dan weet ik zeker als je daar de juiste termen invult je waarschijnlijk wle vindt wat je zoekt... http://www.youtube.com/results?search_query=vortex+of+energy&aq=f

Misschien moet je eens gaan zoeken naar andere 'plekken' in nederland waar men het over een vortex heeft. En daar dan eens een bezoekje aan plegen en even lekker kletsen met de mensen daar. Als ik google, kom ik dit tegen: http://www.vortexnederland.nl/ Toegevoegd na 27 seconden: Of Belgie natuurlijk:-)

Je kan misschien op dit blog informatie vragen over een vortex. Deze mevrouw weet er heel veel over te vertellen. Er staan onderaan ook prachtige filmpjes bij. Op de pagina 'about' (hieronder bijgevoegd) staat haar mailadres.

Bronnen:
http://ahaaah.wordpress.com/2009/11/09/in-...
http://ahaaah.wordpress.com/about/

Ik weet niet veel over vortexen, maar ik weet wel dat zij daar te vinden zijn waar de energiebanen van de aarde, zeg maar de meridianen van het aardelichaam, de zogenaamde leylijnen, elkaar kruizen of op plaatsen waar herhaaldelijk energiewerk verricht wordt door mensen en hun spirituele helpers. Wie zich daar dan verder mee bezig houden? Helaas, geen idee. Ik hou me daar dus niet mee bezig, maar dat je de plaatsen goed kunt voelen lijkt me duidelijk. Jouw grot zou dus op zo'n kruispunt kunnen zijn of op die plaats zal vaak met lichtenergie gewerkt worden waardoor het een gecreëerde vortex is. Dan is er nog zoiets als een netwerk dat door middel van IET is opgezet, zie http://www.learniet.com/energie_vortex.htm voor meer informatie. (Gevonden via google) Succes met je energetische vortexgrot die ongetwijfeld veel moois kan brengen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100