Hoe kun je positieve energie creëren?

Door middel van bijv. symbolen tekenen en misschien wel bepaalde spreuken uitspreken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ach we kunnen wel medicijnmannetje willen gaan spelen, gaan dansen om een vuur, symbolen tekenen in het zand, spreuken prevelen enz. Ziet er leuk uit, maar hoort thuis in een fantasie film! Maar met de kracht van je eigen geest, concentratie en overgaven, is het toch wel goed mogelijk. Als jij met een kwade kop ergens binnen komt, je gooit met deuren, je snauwt mensen af enz, dan creëer je een negatieve energie, die iedereen om je heen kan voelen. Zo kan je dus ook een positieve energie creëren, maar dat lukt je niet zo maar, dat kost veel tijd. Wees vriendelijk, behulpzaam en neem de tijd voor je medemens, dan ben je al een heel end. Ga er serieus mee aan de slag, dan zal je uiteindelijk dit kunnen uitstralen zonder iets te hoeven zeggen. Je hoeft er dan alleen maar te zijn.

magisch denken is nooit positief maar bindend deze helpt meestal wel heb u naaste lief als uzelf

De ultieme wijze is om de liefde in en om je heen te vinden. Voor jezelf, voor vrienden en voor vijanden. Voor alles en iedereen. Is dit nog te moeilijk, dan kan je beginnen door 'liefde' te vervangen door 'zacht'.

Door als een eerlijk mens door het leven te gaan, jezelf tot in het diepste te kennen, en te accepteren. en liefde te verspreiden, onvoorwaardelijk en vrij.

ik ben het eens met de bovenstaande antwoorden, maar wilde nog even toevoegen: een vriendelijke blik en lach kan zoveel positieve energie creëren. Met name op straat merk je dat veel mensen gehaast zijn en in zichzelf gekeerd, maar er zijn ook mensen die wel interesse hebben en vriendelijk zijn. Lach naar mensen en dan krijg je super veel energie terug :) Ook als je alleen bent helpt het om te lachen, dan maak je fijne hormonen voor jezelf aan.

door als een ongeschreven blad zonder (voor)oordelen open en eerlijk te zijn en overal voor open te staan. respecteren, waarderen en ieder in zijn waarde te laten. dit opent heel veel deurtjes omdat andere waarneming niet je gevoel beïnvloeden meer afgaat op je gevoel, dit uitstraalt en van andere oppakt. hierdoor kan je creeren, voor jezelf en voor anderen.

Door je voor te stellen wat jij aan je gedrag kan veranderen dat een positief effect kan hebben. En dat vervolgens ook doen. Positieve energie zit niet in symbolen en spreuken. Het zit in hoe jij de wereld benadert.

denk mooie dingen ,denk fijne dingen ,denk liefde geloof,hoop en liefde 3 mooie dingen vul deze dingen in en je zal automatisch beginnen stralen "ongeacht de stimulus heb ik zelf de vrije wil om te kiezen hoe ik reageer" jij kiest je reactie op je stimulans en hier daar zal je reactie veranderen liefde

bedoel je nou creëren vanuit het niets en dus opwekking, of het gewone creëren. Gewoon creëren bedoel ik dan mee; het maakt niet uit hoe, als je maar positieve energie hebt: hiervoor kun je neutrale energie gebruiken en die omzetten naar positieve energie door dit vanuit jezelf op te wekken en te sturen. Dit doe je door middel van jezelf, toch met energiewerken gaat neit vanzelf en meestal moet je flink bezig zijn met je bewustzijn en vooral hoe de energie aanvoelt. Als je energie aanwezig voelt is het niet moeilijk die positief te maken (indien je weet hoe en je erin oefent). positief maak en houd je het door zelf positief te zijn en vooral wanneer je ermee bezig bent het te blijven. Qua spreuken denk ik echt aan affirmaties, die zijn daar vaak voor bedoeld. affirmaties (positieve zinnen) worden dan vaak ook geburikt om je een goed gevoel over jezelf te geven, door bijvoorbeeld maar lang genoeg te zeggen da tje jezelf leuk vind, ga je jezelf leuk vinden, klinkt stom maar het werkt, omdat het inslijt (niet altijd natuurlijk maargoed). In eerste instantie maak je altijd energie, niet iedereen is zich ervan bewust maar dit creëert ook de sfeer die in een ruimte met meerdere mensen hangt, die veel gevoelige mensen dus oppiken en merken dat ze stil moeten zijn want er is bijvoorbeeld iemand over leden (of ze dat al weten of niet). Je straalt uit waar je aan denkt en hoe je denkt, als je alles negatief inziet en vaak dus depressief bent dan gaan mensen je mijdden, je straalt alles behalve vrolijkheid uit en vooral: veel problemen. Terwijl iemand met problemen die het van de zonnige kant bekijkt en lacht, een ander ook kan laten lachen, DAT is al positieve energie creëren! Vanuit jezelf energie opwekken tranformeren en sturen is een stuk moeilijker. Dit gaat niet zomaar via symbolen. ik voel altijd een sprankje vooral in me handen en voeten ik kan die wel helemaal optrekken en dan tintelt me hele lichaam. maar in eerste instantie begint daar niet je energie en doe je dat letterlijk EN figuurlijk vanuit je hart(chakra).

Ik kan het vinden in de hier voor gegeven antwoorden. Ik wil als aanvulling meegeven: Ik ben van mening dat je niet altijd je positief kan doen voorkomen. Ik heb dat veelal wel gedaan en uiteindelijk ben ik mezelf tegengekomen. Ieder kent verdriet en een periode dat je niet lekker in je vel zit. De mensen die "echt" om je geven zullen ook deze kant accepteren. Het blijkt dat je juist deze personen kunt vertrouwen en op bouwen. Je kan / mag jezelf zijn. Maar last but least is dat je vertrouwen hebt in jezelf. Ik weet niet waar jij je plezier uit haalt??? Sport, hobby, muziek enz. Doe waar jij je prettig bij voelt. Meditatie is een goed hulpmiddel. Ik mediteer niet altijd op een tradiotioneele manier. Wierook, meditatie muziek etc. Ik mediteer, en dat klinkt misschien heel raar ook bv. op muziek van madonna. Muziek waar je kracht uit haalt. En laat ook je verdriet of boosheid andere emoties er even zijn als dat er is. Als je ook dat er laat zijn merk je (tenminste zo ervaar ik) kan je positieve energie creëren. Neem de tijd. En zoals eerder genoemd ervaar liefde. En heb zeker jezelf lief. Good luck

Positieve energie creëeren, of "maken", want dat betekent creëeren eigenlijk, dat kan niet! Ik bedoel, op het moment dat jij positieve energie wil "maken" op het moment supréme, als je keihard je steen stoot, of ruzie hebt met je echtgeno(o)t(e), heb je écht geen tijd of zin om spreuken te murmelen of uitgebreid een symbool te tekenen om positieve energie te maken... "even pauze! ik moet even een symbool tekenen en een spreuk mompelen!" Nee, dan kan je nog het beste rustig blijven, binnensmonds vloeken als je je teen stoot of zeggen tegen je eega dat je er later wel op terug komt, als jullie allebei wat bedaard zijn. Je kan wel boos blijven en de hele dag blijven hinken, maar echt positiever wordt het daar niet van. Het zijn uiteraard maar twee voorbeelden. Bedenk dat je niet de HELE dag met negatieve energie te maken hebt, maar dat het alleen vóórkomt dat er negatieve energie is. Dit is vluchtig, maar net als parfum: het blijft een poosje hangen, dan is het weg, en dan blijft het nog een poosje zitten. En als je teveel heb gedaan, ga je douchen of trek je andere kleding aan. Het is er dan nog steeds, maar minder! WAnt je wéét het. Het beste is gewoon rustig blijven en een oplossing bedenken. Je kan trouwens wél wierook gebruiken: dat geeft een rustige sfeer, je wordt er zelf rustiger van én het ruikt heerlijk! Nadeel is wel je kan het niet overal mee naar toe nemen. Wil je toch iets met je meenemen, gewoon voor het idee dat je dan rustige energie om je heen hebt, dan maak je een voor jou bijzonder symbool en je houdt het dicht bij je de hele dag.

Dat hoeft niet opgewekt te worden! Alleen in jezelf. Denk goed over jezelf en anderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100