Is er een leuk spiritueel roman welke HSP onderwerpen bevat en bruikbare tips?

Die normale lees(leer)boeken kom ik maar niet doorheen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zelf ben ik zeer gecharmeerd van 'Het Zesde Zintuig' van Marianne Frederiksson. Zij beschrijft in het boek hoogsensitieve ervaringen in romanvorm. Bruikbare tips? Misschien niet echt, maar ik heb het boek in één adem uitgelezen, prachtig! Vooral de gevoelens bij de beleving van hoogsensitiviteit komen in dit boek goed naar voren. Een aanrader!

geen bruikbare tips maar wel een mooi boek; Patrick Susskind, dass Parfum. De hoofdpersoon in het boek is hoog gevoelig voor geuren.

Via google - kwam ik bij de vereniging terecht: http://www.vereniginghooggevoelig.nl/hsp/Folder% 20Hooggevoelig.pdf , waarin tevens literatuur wordt aanbevolen: "Literatuur over hooggevoeligheid Er zijn verschillende boeken over hooggevoeligheid. Het is erg persoonlijk welk boek het meeste aanspreekt. Enkele auteurs die over hooggevoeligheid geschreven hebben zijn: Elaine Aron, Marian van den Beuken, Carolina Bont, Barrie Jaeger, Samuel Pfeifer, Suzan Marletta-Hart, Ted Zeff." Misschien heb je hier iets aan Groetjes

Ik denk dat je het beste kunt gaan zoeken in gespecialiseerde boekenwinkels, winkeltjes die spirituele en esoterische boeken verkopen. Twee leestips: Godenkind van Olette Luitwieler en Stille gedachten van Jolien Korenhof. Zie bron voor voorbeelden van dit soort winkels.

Bronnen:
http://www.boekenstand.nl/
http://www.droomvrienden.nl/aanbod/boeken-...

Ik ben zelf een HSP'tje en heb zelf een boekje geschreven en ben aan een opvolger bezig. Je kan het gratis opvragen als je me mailt. Bedenk alvast dat HSP een Gave is en geen Last hé... het is maar 'hoe' je naar de dingen des levens kijkt hoor ;-)

een leuk boek wat op een leuke manier gaat over voelen is de celestijnse belofte

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100