Wat is dat licht?

Als ik naar paranormale kinderen kijk, zegt die vrouw bijna altijd tegen die kinderen dat ze zich in een licht moeten zetten in hun gedachten en dan zeggen wat ze willen. Wat is dit voor licht?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kan zijn dat ze zich zelf op een voetstuk moeten zetten,en even aan hunzelf moeten denken.

Het is denk ik een visualisatietechniek,d.w.z.: je stelt je iets zéér intens voor en focust jezelf op dat gedachtebeeld. En uiteraard is in de belevingswereld van degenen die zich met spirituele zaken bezighouden, "licht" ---en trouwens b.v. ook "wit"--- een synoniem voor "zuiverheid" ,"positiviteit" , "geestelijke,hogere informatie" , "beschermengelen", het "hemelse" ,e.d.

Dat is de adem van de eeuwige, wat beschermt en zuivert. Waar dit licht is, is geen plaats voor duisternis.

Het is een visualisatie. Waarbij je je moet voorstellen dat je jezelf in een wit licht plaatst. Een soort van in de schijnwerpers zoals dat op het toneel ook gebeurd. Het is niet speciaal licht, maar gewoon licht wat uit een lamp kan komen. Maar dan natuurlijk in je hoofd, in die visualisatie. De kleur wit heeft een spirituele betekenis van zuiverheid. Het zuivert je en je energielichaam. Het licht komt ook uit de duisternis. Het kwade, de boze geesten welke symbolisch als het donkere wordt gezien. Donker, zwart is alleen maar het ontbreken van licht. Dus maak je licht, gaat het donkere weg, zo ook de boze geesten en het kwade.

De goede raad aan die kinderen gaat uit van de overtuiging dat onze gedachten werkelijk krachten zijn. De meeste mensen kennen de achterkant hiervan heel goed: Angst. We zijn niet bang voor werkelijk levensbedreigende situaties als aardbevingen of hongerige wolven, maar we maken onszelf gek in ons hoofd met gedachten aan wat er allemaal zou kunnen gebeuren en dus worden we bang. Op dezelfde manier kan je je voorstellen dat je in een levensgrote heel ruime poreuze zak staat, die ruim om je lichaam valt en die van boven open is. Als je die van bovenaf in gedachten vult met wit zonlicht maak je als het ware een ´ei´ om jezelf heen. Je vult in gedachten die zak (en daarmee jouw energielichaam -je aura-) met licht. En zoals hierboven al gezegd: waar licht is, heerst geen duisternis. Leuk om een week te proberen. Kijken of je verschil ervaart ☼

Ze worden dan aangezet tot een positieve manier van denken. Er wordt dan gehoopt dat hun uitingen zuiverder zijn. Het is dus een suggestie want licht wordt als het reine en positieve gezien. Toegevoegd na 3 minuten: Persoonlijk vind ik de vercommercialisering van de mentale belevenissen van weerloze kinderen overigens zeer onjuist. Deze kinderen lopen een stigma op wat ook erg tegen hen kan gaan werken. Als volwassenen dat willen, moeten ze dat zelf weten, ik vind dat dit programma door de wet verboden moet worden.

Door het projecteren van denkbeeldig licht, maak je gebruik van de suggestie, die je kracht en bescherming kan geven.

Dat is het astrale licht en dat is dan weer een soort spooklicht eigenlijk,dus dat uit een soort andere dimensie komt.