hoeveel kinderen had salomo?

ik weet wel dat hij 700 vrouwen had en 300 bijvrouwen,vandaar dan de vraag hoeveel kinderen had hij dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wie is Salomo, en was hij soms een mormoon met zijn 300 vrouwen. Als het een potent manneke is, kan hij mer iedere vrouw 1 keer per jaar de liefde bedrijven Hoeveel kinderbijslag zal die gozer krijgen?

Wie is Salomo, en was hij soms een mormoon met zijn 300 vrouwen? Als het een potent manneke is, kan hij met iedere vrouw 1 keer per jaar de liefde bedrijven. In theorie kan hij dan 300 kinderen per jaar krijgen gedurende 20 jaar, dat is 6000 kinderen maximaal. Hoeveel kinderbijslag zal die gozer krijgen?

Het enige antwoord wat op deze vraag te geven is, is de Bijbeltekst hierover die in 1 Kronieken 3 vers 10 staat: Salomo was de vader van Rechabeam. Salomo had dus één zoon. Rechabeam nam de taak als koning van Jua over van zijn vader toen hij 41 jaar oud was (1 Koningen 14 vers 21). Hij had in totaal achttien vrouwen en zestig bijvrouwen, bij wie hij achtentwintig zonen en zestig dochters verwekte (2 Kronieken 11 vers 22). Er staat niets over broers en/of zussen van Rechabeam. Toegevoegd na 30 seconden: Jua = Juda