Waar is de hel?

Als er er even vanuit gaan dat deze zou bestaan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De hel is een grote krocht waarin mensen die slecht geleefd hebben, na de dag des Oordeels geworpen worden. De Bijbel geeft hier naar mijn weten geen locatie, zoals we gebeurd bij de hemel.

Het antwoord is gewist.... Het antwoord is reeds eerder gegeven... Het antwoord op deze vraag (Waar is de Hel)en op die andere: (Waar is de hemel) is precies hetzelfde... Maar daar kijkt een moderator niet naar... die ziet alleen hetzelfde en kijkt nergens anders naar... de vraag is precies hetzelfde.. Hemel of Hel is precies hetzelfde... Dank je moderator... U kijkt nergens naar, regel is regel... wissen maar... Die XiniX die pakken we wel weer een keer... dit is het antwoord... De hemel is hier, de hel is hier… Maar kun je de ingang vinden dan het een en het ander? Dat is de vraag en alles is er nu… Dus ook hemel en hel… Dat is later natuurlijk, maar ook in het nu… Aan jouw de keuze… (Als je de keuze hebt) Antwoord: de Hel is hier… Moderator het antwoord is wel anders nu... Mag dat nu wel blijven staan? Het is toch zo erg om een antwoord te moeten wissen zeggen ze dan... Toegevoegd op 18-05-2009 19:52:13 Mag ik excuses van U, moderator, voor deze vergissing?

Een precieze locatie van de hel is er niet. Het enige dat we weten/wat ik geloof is dat het is waar God niet is, net als dat de hemel is waar God wel is.

Als je 'm ontwaard dan in 't onwaarneembare - waar waar waarachtig niet veel waard is.

Als je er echt vanuit zou gaan dat hel bestaat... zou het voor jou in eerste instantie geen shit uitmaken waar het is :) Of je nou denkt dat het een slimme vraag is weet ik niet, misschien heb je het helemaal niet door.... maar, gezien hoe de menselijke motivatie 'werkt' hebben sommige mensen 'hel' gewoon nodig, als een verzinsel, een abstract begrip. Dat is ten eerste. En ten tweede, hoe bedoel je 'waar?' moet je adres hebben ofzo... Zielig Schrodinger wist niet waar zijn katten waren, en jij bent benieuwd waar hemel en hel zijn...:)))) Hey, hallo... Met menselijke breintjes kunnen we niet eens een hogere niveau van ons eigen menselijke bewustzijn bereiken... laat maar zeggen dit, als je er vanuit zou gaan dat het bestaat.

Voor veel mensen hier op Aarde.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100