Morgen doet mijn neef zijn eerste communie. Ik geef hem een envelop met geld maar zou graag ook een tekstje schrijven. Wat zou ik kunnen schrijven?

Ik vind wel tekstjes op internet maar die zijn zo plechtig. Ik wil gewoon een grappig tekstje dat toch verwijst naar zijn eerste communie. Ik heb dus alleen een envelop en geen kaartje, dus ik zou eigenlijk een kaartje moeten ontwerpen met een (grappige) tekst op... Wie kan me helpen en vind misschien iets op internet? of zelf?

Toegevoegd na 42 seconden:
Dat tekstje steek ik dus bij de envelop zelf he !!!!!! ik ga da nie voorlezen ofzo, ik steek het geen bij (in) de envelop.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een stralende dag, een guitige lach wat fijn dat ik op je communie komen mag! Je bent nu al een hele vent, ik vind dat jij de liefste bent, en hoop dat je flink word verwend! Ik dacht daarom ik stop, wat geld in deze envelop, vind je dat geen goeie mop? Dit is voor jou een fijne dag, breng hem door met een lach, dat je maar een gelukkig mensenkind worden mag!

Bronnen:
eigen verzinsel.

Een beetje zoet is hij wel, maar ja, dat is je communie doen ook he... En eronder nog een linkje naar een leuk kaartje. Je mag nog heel wat leren, Maar toch ben je al groot, Jezus is een vriend van je, Hij deelt met jou zijn brood. Hij krijgt een stukje van je hart, Daar mag hij nu in wonen Daarom ben ik ook zo blij Dat ik naar jouw feest mocht komen!

Bronnen:
http://www.gedachten-gedichten.nl/welkomwo...
http://www.kaartje2go.nl/felicitatiekaarte...

Moge god je vergeven voor al je kattenkwaad?

Veel succes en pas op voor de priester!

Veel succes in het leven, En besef: echt succes komt als je beseft dat god niet bestaat.

Een dag om lief te hebben... Een dag van luisteren... Een dag om te bewaren en mee te dragen een leven lang... Een herinnering aan mijn eerste communie

Bronnen:
http://www.gedachten-gedichten.nl/welkomwo...

Zelfs een mooie dag kan omslaan in iets slechts. Pas dus op voor priesters.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100