Wat voor geloof heeft Geert Wilders?

Hij is wel fel tegen de Islam, maar wat voor geloofsovertuiging heeft hij zelf eigenlijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geert is niet praktiserend Rooms-Katholiek. Toegevoegd na 2 minuten: Wilders, katholiek opgevoed maar niet langer praktiserend, begon zijn politieke carrière in 1997 in de Utrechtse gemeenteraad. Een jaar later werd hij Tweede Kamerlid namens de VVD, waarvan hij in 1989 lid was geworden. Op 3 september 2004 stapte hij uit deze fractie, en richtte zijn eenmansfractie Groep Wilders op. De voortzetting daarvan werd de Partij voor de Vrijheid, waarvan hij na de Tweede Kamerverkiezingen van november 2006 fractievoorzitter werd. Wilders staat bekend als criticus van de islam en heeft uitgesproken standpunten over onderwerpen als immigratie, de vrijheid van meningsuiting en de uitgangspunten van de islam. Toegevoegd na 11 minuten: Hij hangt nu geen enkele religie meer aan en is atheist.

Bronnen:
http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Geert_Wilders

Hij geloof in zich zelf ;) Toegevoegd na 56 seconden: het moet zijn gelooft

Als ik me niet vergis, houdt hij dat geheim, dus niemand die dat weet in het openbaar...

Indien ik me niet vergis, dan geloof ik dat het weten altijd bij benadering het aanhouden van een overtuiging is.

Ben zelf limburgse en heb een keer n reportage op de regionale zender over hem gezien. Geert Wilders is katholiek,net zoals vele limburgers

Bronnen:
Reportage gezien

Hij komt uit Limburg dus er bestaat een redelijke kans dar hij van huis uit katholiek is.

ik denk joods, maar nog in de kast ;-)

Hij is rooms-katholiek. Dat zal hij nooit zeggen omdat die in de tachtige jarige oorlog de Spanjaarden gesteund hebben. En meegedaan hebben aan de terreur tegen protestanten. En wat denk je welkke terreur de poaus uitoefent in de wereld met zijn anticondoombeleid? Verder hij is van indische afkomst, om dat te verbloemen heeft hij zijn haar wit geverfd. Toegevoegd na 2 minuten: Oei er staan wat taalfouten in. Hij is rooms-katholiek. Dat zal hij nooit zeggen omdat die in de tachtige jarige oorlog de Spanjaarden gesteund hebben. En meegedaan hebben aan de terreur tegen protestanten. En wat denk je welke terreur de paus uitoefent in de wereld met zijn anticondoombeleid? Verder hij is van indische afkomst, om dat te verbloemen heeft hij zijn haar wit geverfd.

Klopt, hij tegen de Islam, maar voor Allah.

Ik geloof niet dat hij ergens in gelooft, wanneer je het over religie hebt, behalve in hem zelf! Hij oordeeld/veroordeeld! Discrimineert! Spot met mensen! Bij welk geloof, wanneer je tenminste de 'liefde' volgt, kan dit?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100