Kan je Moslim zijn als je Allah niet kent?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, centraal in de Islam staat je voordurende erkenning dat Allah God is en Mohammed zijn Profeet.

Geen enkele moslim kent Allah... Zelfs Mohammed kende hem niet, hij dicteerde zijn boek en was weer weg... En Allah is niet anders dan de Vader in het roomse..

Nee,als je Allah niet kent ben je volgens de islam geen moslim als je niet in Allah De Koran De boodschapper (Mohammed) Als je daar niet in gelooft ben je Geen moslim volgens hun.

Moslims leren Allah kennen door de koran, maar wat is kennen? Het gaat hier denk ik meer om ERkennen en aanvaarden en wat in de koran staat als waarheid aan te nemen. Dan noem je jezelf een moslim.

at definieer je als moslim? en wat als allah? Of je nou wel of niet in een persoonlijke god buiten deze wereld gelooft, je kunt onafhankelijk daarvan wel of niet de BEDOELING van het moslim zijn nastreven. Niet elke moslim ziet dat zo, helaas. Velen denken dat je islamitisch bent alleen maar door de opgelegde regels na te volgen. Een verschrikkelijke misvatting....

Je kan Allah niet kennen zonder Mohammed te kennen.Want Mohammed vertelt soms in de naam van Allah.Soms vertelt hij zelfs in de wij-vorm. Mohammed vraagt van de gelovigen om de naam van de Schepper steeds te aanroepen uit respect. Alles wat de gelovigen weten over Allah komt uit de mond van Mohammed.

Ik denk het wel. Moslims blijven altijd moslim ook al geloven ze niet. Moslims worden geboren als moslims en Allah hoort er dan gewoon bij.

nee zelfs een niet moslim kent hem daar kan je niet om heen draaien

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100