Kan een geest tijdsloos reizen?

Bij programma's als Derek Ogilvie worden mesne vaak vergezeld door overleden dierbaren. Als ze na de show weer naar huis gaan gaan de geesten ook mee. Als ze op vakantie gaan waarschijnlijk ook.
Stel dat een zus van mij nu 500 km van mij verwijderd is, kan dezelfde geest dan zowel bij mij als bij haar zijn of moet hij/zij op en neer reizen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Om in jou lijntje door te gaan, je hart en de plek die de geest daar in neemt zorgt voor een soort poort waardoor de geest zich kan manifesteren. De locaties waar de geest die bij jou hoort aanwezig kan zijn is rond jou en alle andere personen die hem of haar een speciale plek geven. Iets anders dan deze mensen bestaat er niet in hun wereld. Vandaar dat ze schijnbaar tijdsloos reizen.

Dat kan, dat gaat met afstemming... Je stemt je af op een plek en als je klaar bent met afstemmen, dan ben je daar... Zo werkt dat... En weer naar huis, is afstemmen op thuis... en je bent er... Toegevoegd op 21-05-2009 19:56:42 En als je er jezelf in traint kun je zo ook reizen als je zelf overleden bent... BRON: de boeken van Jozef Rulof... Hij legt dat uit in een reeks van 31 boeken, over allerlei onderwerpen waaronder ook reizen wanneer je overleden bent...

Nee, niets van dat alles. Mensen worden voor het lapje gehouden. Geesten bestaan niet.

Snap de vraag... maar wat is tijd? Ik ben ervan overtuigd dat diegene die je lief hebt(of was) altijd in verbinding met je staat. Er is zoveel meer. Lang verhaal maar om de vraag te beantwoorden, ik denk dat ze geen vliegtuig moeten pakken om ergens anders te komen.

Er is hierna geen tijd meer. Je kunt je dus feitelijk overal ophouden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100