Hebben jullie niets anders te doen?

Het maakt niet uit wanneer ik op G.v. kom, bepaalde personen zijn altijd bezig met puntjes binnen halen.Omdat er ook tijden bij staan, kan je zien dat sommige van de ochtend tot sávonds laat hier bezig zijn.Ik voel me soms bijna schuldig, als ik weer eens een paar heel leuke vragen gemist heb, die ook snel weer gesloten zijn. Maar ik heb en druk leven en nog zoveel te doen( ook leuke dingen) Ik kom altijd tijd te kort.Hoe doen jullie dat dan?? Heb je geen werk, geen gezin, geen andere hobby's, geen verplichtingen, geen onderhoud aan je huis enz enz
Ik doe het er bij, sommige doen niet anders.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wie veel beste antwoorden geeft of positieve waarderingen krijgt scoort hoger zonder veel actief te zijn. Het is wel een beetje verslavend, maar als het nieuwe er af is dan wordt het vanzelf minder. Als ik bezig ben dan moest ik toch al iets anders doen. Ik doe het er ook bij. Toegevoegd op 21-05-2009 11:18:01 Ik ben dus al voor andere taken ingelogd.

Hoi Eddijst, ik zie bij jouw profiel staan: "Deze gebruiker heeft meer punten dan ± 99% van alle gebruikers.", dus zou ik die vraag dan aan jou terug mogen stellen?

Ha ha "Deze gebruiker heeft meer punten dan ± 99% van alle gebruikers." Toegevoegd op 21-05-2009 11:22:01 Je schrijft: "Ik voel me soms bijna schuldig, als ik weer eens een paar heel leuke vragen gemist heb, die ook snel weer gesloten zijn." Beetje tegenstrijdig ?

Nou ik heb in ieder geval nog veel andere, en zeker zo interssante zaken om handen. 'Jump' af en toe even langs GV en pik het leuke eruit. Punten zal mij een zorg zijn maar...., ik denk dat dat niet voor iedereen geldt!

Ik heb een paar weken geleden inderdaad last gehad van een verslaving hier. Nu is dat een stuk minder. Ik zit echter achter de pc om te studeren en kan ondertussen mooi bijhouden wat de nieuwe vragen zijn en daar even antwoord op geven als ik het antwoord weet natuurlijk. Ondertussen lig ik hier ook wel eens een weekendje stil, of zoals dadelijk een paar uur als ik aan het schilderen ben. Kort gezegd: ik kan het heel goed combineren met mijn andere bezigheden. Geen schuldgevoelens hier, hoewel ik het wel eens jammer vind dat ik op bepaalde vragen geen antwoord heb kunnen geven. Vooral als ik zie dat het goeie antwoord er niet bij staat, en de vraag toch gesloten is...

Helaas geen druk leven, maar een leven van rust, sereniteit en controle. Bezigheidstherapie om mijn gedachten niet vrij te laten reageren op mijn lichaam.

Ik bezoek GV in een pauze, als ik ergens moet wachten of zomaar tussendoor. Het meeste bekijk/beantwoord ik op mijn mobiel dus dat kan overal en altijd. Zo als nu op het toilet :-) Het bepaald zeker niet mijn leven, maar ik kijk wel geregeld.

Ik zal niet ontkennen dat ik globaal gezien tussen 6 en 20 uur antwoorden geef, of vragen stel. Dit neemt alleen niet weg dat ik verder op de dag niets anders doe. Gisteren heb ik zelfs nog een welverdiend middagdutje gedaan. Totdat mijn moeder me belde dat het internet niet werkte...

Sommigen doen hun gezin erbij. En ik weet dat er zijn die met alle huismuizen 's-avonds rond de tafel antwoorden zitten te verzinnen (met een dobbelsteen).

Binnen mijn mogelijkheden doe ik wat ik het liefste doe... Daar zal ik niet de enige in zijn... En omdat ik geen andere verplichtingen heb... Iedereen moest eens beseffen hoe intiem interactie is... Ik hou van interactie... vandaar...

Tijdens mijn werk (in de IT) heb ik de site continue op de achtergrond aanstaan. Soms heb ik tijd, soms niet. Als ik tijd heb en een leuke vraag langs zie komen. Voor wat betreft hobbies hoef je je bij mij ook geen zorgen te maken. Ik sport minimaal 5x per week, ik lees minimaal 1 boek uit per week, doe regelmatig spelletjes (online en gewoon rond de tafel), kijk tussendoor nog DVD's, onderhoud mijn contacten via de e-mail en... oh ja, ik slaap ook nog zo'n 6,5 a 7 uur per dag. Wacht maar tot ik op vakantie ga ergens in november... dan ben ik misschien wel vier hele weken niet online... (Je zult me misschien nog gaan missen).

Ik wissel www.goeievraag.nl af met het spelen van dit spelletje: http://freegames.thetechherald.com/?action=playgame&gameid=4237

Bronnen:
http://freegames.thetechherald.com/?action...

Ik snap de vraag, aangezien er inderdaad redelijk wat actieve gebruikers zijn. Persoonlijk vind ik dat eenieder zelf moet bepalen hoeveel tijd hij/zij besteed aan zijn/haar hobby. Je gaat ook niet steeds binnenkijken bij de buren om te zien of ze TV aan het kijken zijn en daar dan iets van zeggen. Als het echt een verslaving wordt (bijv. als antwoorden op GV een dagbesteding wordt), dan weet de persoon zelf meestal wel dat dat eigenlijk niet goed is. Zoals met veel verslavingen het geval is. Het is echter niet aan ons om daar iets aan te doen. Want hoe bepaal je of het goed is dat iemand hier vaak actief is of niet. Waar ligt de grens en hoe weet je bij erg actieve gebruikers hoe iemand zijn echte dagbesteding is? Misschien is diegene thuiswerker of bijv. met de VUT. Antwoorden op GV kan dan juist de geest scherp houden en deze mensen helpen anderen door hun antwoorden op de gestelde vragen. Ik denk dat de meeste gebruikers hier gewoon heel veel andere dingen te doen hebben, maar het juist fijn vinden ook deze hobby te hebben. En in een hobby gaat nou eenmaal tijd zitten.

ik zit meestal op gv als ik vrij ben dus in het weekend en sávonds, daarnaast soms stiekum op mn werk (ssst)..en klopt verder heb ik iid geen leven. ach het zij zo...

De meeste wel, maar de mensen uit de Top 5 hebben inderdaad niets beters te doen. Veel van hen geven overal antwoord op, ook al is het geen antwoord op de vraag. Het is alleen maar punten scoren voor hen, vooral door te zanniken en onXiniXe dingen te vermelden...;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100